Tender vir deurgange vir toegang tot Akçaray-stop

Tender is gemaak vir die boonste hekke wat toegang tot die akcaray-stopplekke bied
Tender is gemaak vir die boonste hekke wat toegang tot die akcaray-stopplekke bied

Die Kocaeli Metropolitaanse Munisipaliteit, wat vervoer vergemaklik deur die Akçaray-tramlyn aan die diens van die burgers te voorsien, het begin met die werk aan die voetoorgang langs die Sekapark-tramhalte. Hierdie keer het die Metropolitaanse Munisipaliteit 'n tender gemaak vir die oprigting van 'n voetoorgang langs die tramhalte van die Kongresentrum en die Onderwyskampus in Sekapark. Altesaam 3 voetoorgange word gebou met die Sekapark Tram Stop-baan, waarvan die werk begin is.

TWEE bo-kruisings sal gedoen word


Een van die deurgange wat langs die tramhalte van die Kongresentrum en die Onderwyskampus gebou word, is 63.40 meter lank, 3.35 meter breed en die ander 43.85 meter lank en 3.35 meter breed. Die webwerf word binne tien dae nadat die betrokke spesifikasiekontrak onderteken is, afgelewer. Albei voetoorgange word beplan om binne 10 kalenderdae voltooi te wees.

13-FIRM AANGEBIED

Die tender vir twee voetoorgange is op Dinsdag 12 Mei om 14.30:13 in die hoofdiensgebou van die Metropolitaanse Munisipaliteit gehou. In die tender waaraan 4 ondernemings deelgeneem het, was die laagste bod van Meter Energy Construction met TL 960 miljoen 7, terwyl die hoogste bod van Oğuzata İnşaat met TL 389 miljoen XNUMX duisend beloop het.

MAATSKAPPY AANBOD
Meterenergie-kontrakterende konstruksie 4 miljoen 960 duisend
Helka Construction Company 5 miljoen 71 duisend
Mehmet Aydin, Ali Cengiz 5 miljoen 395 duisend
Hulusi Özay 5 miljoen 914 duisend
Emay Argitektuur 5 miljoen 929 duisend
Sya Infrastructure Construction 6 miljoen 207 duisend
Abdurrahim Aydın Yurtçu 6 miljoen 282 duisend
Atlasbk Konstruksie 6 miljoen 460 duisend
İlkgün Konstruksie 6 miljoen 513 duisend
Fettah Kızılyıldız, Yılmaz Aynas Construction 6 miljoen 565 duisend
Dilşad Mining Map Construction, Ahmet Aydın 6 miljoen 570 duisend
Gürtur Construction, Cihan Üregen 6 miljoen 889 duisend
Oğuzata Konstruksie 7 miljoen 389 duisend


Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar