Die aansoekvoorwaardes vir 'n gesertifiseerde toerismesertifiseringsprogram 'word bepaal

Toepassingsvoorwaardes vir gesonde toerismesertifiseringsprogram word bepaal
Toepassingsvoorwaardes vir gesonde toerismesertifiseringsprogram word bepaal

Die koopvoorwaardes van die sertifikaat is bepaal by die deur die TURKAK goedgekeurde akkreditasie-instellings, wat onder die koördinering van die Ministerie van Kultuur en Toerisme begin is, en sertifikate sal uitreik binne die raamwerk van die "Gesonde Toerisme-sertifiseringsprogram", wat een van die eerste voorbeelde ter wêreld is.


'N Gesonde toerismesertifikaat wat deur die ministerie geïmplementeer is, wat die afgelope anderhalf maande 'n uitgebreide studie onderneem het om die Turkse toerisme na normaal terug te keer, bied 'n veilige vakansiediens waar toeriste hul gemoedsrus kan deurbring.

Onthou dat die dokument, wat geldig is vanaf hierdie somerseisoen, opgestel is met die bydrae van die betrokke ministeries en die samewerking van alle belanghebbendes in die sektor, het minister Ersoy die besonderhede van die program met die publiek gedeel.

Minister Ersoy het die opinies van nie-regeringsorganisasies soos TÜROFED, TÜROB en TÜRYİD ingeneem en daarop gewys dat hulle die gemagtigde instellings bepaal as gevolg van die evaluerings wat saam gedoen is, en het opgemerk dat hierdie dokument die akkommodasie- en eet- en drinkgeriewe binne die raamwerk van internasionale kriteria sal inspekteer.

"Gesonde toerismesertifikaat" met betrekking tot die bevoegdhede van instellings om in dieselfde tyd te wees, Minister van Turkye-akkreditasie-agentskap (TÜRKAK) wat verklaar dat deur die goedgekeurde gevalle Ersoy, die TURKAK-goedgekeurde verskaffer u 'n gesonde toerismedokument van vandag sal gee www.tga.gov.t is Dit sal op die internetadres bekend gemaak word.

Dit is nie verpligtend om die dokument te kry nie

Minister Ersoy, wat die fasiliteite genooi het om te bevestig dat hulle dienooreenkomstig die nodige higiëne- en sosiale afstandreëls, moet toepas op die ondernemings wat hulle onder hierdie instellings sal verkies, het benadruk dat die dokument absoluut nie verpligtend is nie.

Minister Ersoy het egter gesê dat hulle van mening is dat die normalisering in die toerismesektor sal versnel met die toename van die sertifikaathouers, en het daarop gewys dat die organisasies wat hierdie sertifikaat sal uitreik, die nodige akkreditasiestandaarde en -bevoegdheid oor internasionale geldigheid het.

Gesertifiseerde fasiliteite sal vanaf die Ministerie-webwerf aangekondig word

Akkreditasie-ondernemings wat gemagtig is om sertifikate uit te reik met die aansoek wat deur die Ministerie van Kultuur en Toerisme geïnisieer is, sal 'n higiëne- en gesondheidsinspeksie en ooreenstemming beoordeel.

Hierdie ondernemings sal verslae opstel oor die evaluerings wat hulle gaan doen, gereeld inspekteurs na die fasiliteite wat van toepassing is, stuur en sal kyk of die diens volgens die kriteria gelewer word.

Behalwe vir die deur TURKAK goedgekeurde keurings- en sertifiseringsondernemings, sal ander ondernemings wat aan hierdie onderwerp wil werk, oudits kan uitvoer as hulle oor die nodige bevoegdheid beskik en hul akkreditasie word deur TÜRKAK bevestig.

Die fasiliteite wat die sertifikaat ontvang, sal op die webwerf van die Ministerie van Kultuur en Toerisme aangekondig word.

Gaste wat by die fasiliteite opdaag, sal die logo van die dokument in die 'Gesonde toerismedokument', die datamatriksaansoek met gedetailleerde inligting oor die inspeksie en die beheermaatskappy se logo kan sien.

Gaste van die oordwerkers, van etes tot drankgeriewe, het 'n wye verskeidenheid nuwe maatreëls om hul gesondheidstatus "Gesonde Toerisme-sertifiseringsprogram" te definieer aan die bevoegde owerhede van Turkye oor die kriteria en die Toerisme-bevordering en -ontwikkelingsagentskap www.tga.gov.t is Dit kan vanaf die internetadres verkry word.Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar