Beskrywing van MSB! Dagvaarding en verskepingstransaksies word op 28 Mei van die e-regering aangekondig

dagvaardings en verwysingstransaksies vanaf msb mayista word deur die staat aangekondig
dagvaardings en verwysingstransaksies vanaf msb mayista word deur die staat aangekondig

Persinligting is gegee oor die maatreëls wat geneem is, die voortgesette aktiwiteite en kwessies op die agenda van die Ministerie van Nasionale Verdediging, veral die stryd teen terrorisme, teen die COVID19-epidemie. Die inligting wat in die vorm van 'n video opgestel is as gevolg van die COVID-19-epidemie, het die volgende inligting gedeel:

VREDE PINARI-STREEK


19 PKK / YPG-terroriste, wat om middernag op 10 Mei om middernag op 66 Mei probeer het om die Peace Peace District te binnedring, is deur ons heldekommando's geïdentifiseer en geneutraliseer. Met die jongste voorval is XNUMX PKK / YPG-terroriste die afgelope maand in die vredesgebied geneutraliseer.

Ondersoek-, toesig- en humanitêre hulp- / ondersteuningsaktiwiteite word voortdurend uitgevoer vir die voortsetting van vrede en rustigheid in die streek. In hierdie konteks is herstelwerk aan die gang gesit vir die herbediening van Haseke en die Allouk Wateraanleg, wat deur die PKK / YPG-terreurorganisasie onbruikbaar gemaak is, en is groot pogings aangewend om die fasiliteite herbruikbaar te maak en in November 2019 is begin om water aan Haseke en sy landelike gebiede te gee. Waterfasiliteite wat elektrisiteit benodig weens die doelbewuste onderbreking en onvoldoende oordrag van elektrisiteit wat deur die terroriste-organisasie suid van die Vredestreek en onder die beheer van die Terroriste-organisasie PKK / YPG voorsien word, kon egter nie voldoende bedryf word nie.

Die gereeld gesnyde en reeds onvoldoende elektrisiteit het verhoed dat die waterputte in Rasulayn en Tel-Abyad, veral die Allouk-wateraanleg, op volle kapasiteit werk, wat 'n waterprobleem in die streek veroorsaak, die lewe sonder elektrisiteit en water in die wintertoestande, 'n groot nood vir die mense in die streek en Hy het probleme gehad.

As gevolg van die intensiewe pogings van ons personeel en die kontak met die Russiese Federasie, is daar op 1 April 2020 slegs 70 megawatt van die 10 megawatt kragbehoeftes van die streek voorsien, en die meeste van die kraglyne en substasies van Tel-Abyad en Resulayn is herstel.

Ondanks die krag wat onvoldoende is weens die druk van die PKK / YPG-terreurorganisasie en wat gereeld gesny word, word daar sedert Maart aan die behoeftes van skoon water van mense wat in Wire Repair woon en Haseke, wat met ekstra maatreëls baat gevind het by die Allouk-waterfasiliteite, gebruik gemaak.

As gevolg hiervan weerspieël die agenda, wat wil baat by die Covidien-19-virus-terroriste-organisasie PKK / ypg'n, water na die streek Hasakah, die realiteit van die beweerde onderbreking deur Turkye.

contraterrorisme

Die anti-terroriste-operasie duur voort en met begrip van die aanval. Die aantal terroriste wat sedert 1 Januarie in alle operasionele gebiede geneutraliseer is, is 1445.

Die afgelope maand is 24 middelslag- en 2 grootskaalse operasies plaaslik uitgevoer vir die skuilinggebiede van die PKK / KCK-terreurorganisasie. In die voortgesette operasies is 104 terroriste die afgelope maand geneutraliseer; 5 tenk-gewere, 2 vliegtuigwapens, 3 sluipskuttersgewere, 2 masjiengewere, 26 infanteriegewere, 46 granate, 104 ontploffers, 3200 ammunisie teen vliegtuie, 3700 ammunisie vir ligte wapens, 30 mortier-ammunisie, 88 vuurpyl-lanseerder-ammunisie, 80 kg. C-4 plofstof; 340 kg. beslag gelê op ammoniumnitraat; 35 EYP's is met 67 antipersoneelmyne vernietig. 77 lokasies, skuilings, grotte en pakhuise, wat deur terroriste gebruik is, is vernietig en onbruikbaar gemaak.

GEveg teen smokkel

As gevolg van die maatreëls en operasies wat in die grenslyn uitgevoer is om smokkel uit die finansiële hulpbronne van die PKK / KCK-terreurorganisasie te bekamp, ​​is die afgelope maand op 110.000 pakkies sigarette, 72 kg dwelmmiddels, 98.000 dwelmpille en 10 infanteriegewere beslag gelê.

Daarbenewens is altesaam 533 individue wat betrokke was by onwettige pogings tot grensoorgang betrap die afgelope maand, 10.298 individue is geblokkeer / teruggestoot voordat die framboos geslaag het. Onder hierdie individue is 2 DAESH TO-lede gevang en 8 lede van die PKK / PYD-YPG-terreurorganisasie het hul oorgegee.

ONTWIKKELINGS IN LIBYA

Wat Libië betref, soos voorheen gesê, is ons doel; Onder die leierskap en eienaarskap van Libiërs het dit territoriale integriteit en nasionale eenheid verseker, wat alle Libiese burgers sonder uitsondering dek; om by te dra tot die vorming van 'n onafhanklike, soewereine en welvarende Libië. In hierdie konteks bied die Turkse weermagpersoneel steeds militêre opleiding en adviesondersteuning aan UMH, die wettige verteenwoordiger van die Libiese bevolking wat deur die VN erken word, binne die raamwerk van bilaterale ooreenkomste wat onderteken is in ooreenstemming met die U / A-wet.

BEËINDIGING EN SLAG

Wat die COVID-19-uitbraak betref, word enersyds die nodige studies uitgevoer binne die bestek van effektiewe stryd, en andersyds is daar ook planne vir die normaliseringsproses aan die gang.

In hierdie konteks word beplan dat die ontslag vanaf 31 Mei sal begin, die dagvaarding vanaf 5 Junie sal begin, en die betaalde militêre dagvaarding vanaf 20 Junie. Die resultate van die seleksie en klassifikasie van die verpligtinge onderhewig aan die lewering sal op 28 Mei 2020 op e-regering bekend gemaak word.

Dit is belangrik vir die verpligte partye om die “COVID-19” -vraelys vier dae voor die versendingsdatum via e-Government te voltooi, en om die “Kovid-19” -toetse uit te voer in die gesondheidsinstellings waarheen hulle gerig is. As gevolg van die COVID-19-uitbraak; Ten einde die risiko van besmetting uit te skakel en kontak te beperk, sal alle transaksies in die verwysingsproses van die e-regering geskied, behalwe vir verpligte sake, sal geen militêre operasies by die militêre takke uitgevoer word nie. Ons burgers sal toegang hê tot gedetailleerde inligting via ons internetrekening.

Veg teen FETO

Bestryding van FETÖ in koördinasie met die betrokke instellings; dit word met vasberadenheid gehandhaaf in die lig van nuwe inligting, dokumente en data. As gevolg van die ondersoeke wat binne hierdie bestek uitgevoer is; Sedert 15 Julie 2016 is altesaam 19.495 persone uit die Turkse weermag geskors. Die geregtelike en administratiewe proses vir 4.682 personeellede duur voort.

Die Turkse weermag, wat gereed is vir optrede met hul effektiewe, afskrikwekkende en gerespekteerde kwalifikasies; vir die verdediging en veiligheid van ons land; Met geloof, geduld en opoffering is hy vasbeslote om elke taak wat aan hom opgedra is, te verrig.Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar