Wat bedoel Sakura?

Wat beteken sakura?
Wat beteken sakura?

Başakşehir Çam en Sakura City Hospital het vandag hul volle kapasiteit aangegaan met die deelname van president Recep Tayyip Erdoğan en die Japanse premier Shinzo Abe. Die hospitaal, wat die kapasiteit het om daagliks 35 duisend ambulante pasiënte te neem en 500 chirurgiese operasies het, het 725 poliklinieke en 3 operasionele kamers, waarvan 90 hibriede is. Başakşehir Çam en Sakura City Hospital, wat in 107 takke sal dien, het 4 verskillende nooddienste: volwassenes, kinders, trauma en kraam.

DIE HOSPITAAL SAL DIENS IN 107 TAKKE VERSKAF EN 4 AFDELINGE NOODDIENSTE WEES


Met 725 poliklinieke, 3 operasionele kamers, waarvan 90 hibriede is, het die hospitaal die kapasiteit om daagliks 35 duisend poliklinieke te ontvang en 500 spesifieke operasies uit te voer. Die hospitaal, wat in 107 takke vir kinders en volwassenes bedien, bied gevorderde diagnoserings- en behandelingsfasiliteite met die mees gevorderde mediese toerusting en toerusting. Başakşehir Çam en Sakura City Hospital het altesaam 456 2 beddens, waarvan 682 intensiewe sorgbeddens is. Binne die 30 duisend vierkante meter geslote gebied is daar 4 verskillende nooddienste: volwassenes, kinders, trauma en ginekologie. Daar is 7 waarnemingsareas, waar daar kamers met negatiewe druk is en waar noodtoestande vir intensiewe sorg aangebied kan word, in die noodafdelings, met diagnostiese en behandelingseenhede om daagliks 'n minimum van 226 duisend pasiënte te bedien.

Waarom het die hospitaal Sakura genoem? Burgers het Sakura se begrip met nuuskierigheid begin ondersoek. Wat beteken Sakura? Waarom het die nuwe hospitaal Sakura geopen?

WAT BETEKEN SAKURA?

Turks, wat 'n Japannese woord is, beteken “kersiebloesem”. Sakura is 'n soort "Kersboom" wat nie vrug dra nie. Dit is die blom van een van die min bome van die genus Prunus. Sakura is van groot belang in die Japannese kultuur en is een van die nasionale simbole van Japan.

Hierdie blom open die laaste week van Maart en die eerste week van April, en in Japan word hierdie periode as heilig beskou. Soveel so dat 'n "Sakura-toestand" na die weer gegee word. Hierdie periode wanneer blomme blom, is die periode wanneer Japan die meeste toeriste aanvaar

HOEKOM IS DIE SAKURA-NAAM AAN DIE HOSPITAAL GEE?

President Recep Tayyip Erdoğan het Maandag in 'n verklaring gesê: 'Ons het hierdie hospitaal genoem as Başakşehir Çam en Sakura City Hospital. Ons het gesê dat Pine ons moet verteenwoordig. Sakura het Japan gesê. ”

Die eerste fase van die hospitaal is op 20 April geopen. Vandag sal die res in werking tree.

Hospitaalbouers het in 2016 met die aanleg begin, volgens die inligting op die webwerf Renaissance Holding, wat deur die Ministerie van Gesondheid gemaak is met die Public Private Partnership-model, Turkye se derde grootste beleggingsprojekgesondheid.

Die hospitaal, met 'n oppervlakte van 1 miljoen vierkante meter, het 2 354 beddens en 456 intensiewe sorgbeddens.Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar