Wie is Ali Durmaz?

Wie is Ali Durmaz
Wie is Ali Durmaz

Die Bulgaarse stad Kardzhali, Rusalsko Light in die dorpie Ali Durmaz, is in 1935 gebore. Dit kom in Turkye in 1950 en laat alles in Bulgarye agter. Hulle begin in Bursa Mudanya. Durmaz werk met vasberadenheid om sy besigheidsdissipline nooit in die gedrang te bring nie, en begin in die eerste sakelewe in Turkye, het Ali hom die bynaam die Duitsers gekry.


Teen 1956 is Durmaz se winkel in die Archers Bazaar in 'n brand verwoes. Durmaz, wat daarin geslaag het om 'n deel van sy verlies te dek omdat hy sy winkel ses maande gelede verseker het, hou 'n nuwe winkel sonder enige onderbreking en gaan sy werk hier voort.

Durmaz, wat tekstielmasjiene vervaardig toe hy sy eerste onderneming begin, hou hierdie masjiene 37 jaar lank voort. As gevolg van die staatsgreep in 1960 en die daaropvolgende ekonomiese stagnasie, het baie vakmanne hul deure gesluit, terwyl die 'stobacilar', wat op Durmaz se besoek gekom het, vier haarsnippers bestel en die produksie van haarverwerkingsmasjiene betree het. Hierdie skêr word na jare die 'leerlinge' van Ali Durmaz.

Ali Durmaz het verkies om hard te werk. Sy lewe is gevestig om sy land te werk en te dien. Hy werk so hard en bloos lui mense baie. Selfs om pret vir Hom te hê, sou tussen werk wees. Durmaz het gesê: 'Ek het nog nooit vakansie gehou nie, ek verstaan ​​nie eens hoekom my Sondag 'n vakansie is nie. Ek kom ook Sondae fabriek toe. 7 dae per week vir my, 7 dae per week ”. Die masjiene word in Bursa en Turkye vervaardig met die naam wat in die wêreld bekendgestel is. Hy het 'n groot aantal mense in sy fabrieke in diens, en immigrante uit Bulgarye gehelp deur hulle op hul moeilike dae te werf. Durmazlar Masjinerie Inc. maatskappy stigter Ali Durmaz was 'n gegradueerde van die Industrial Vocational High School en het Duits gepraat.

Ali Durmaz, wat op 07.11.2004 oorlede is, was lid van die Bursa Kamer van Koophandel en Nywerheid, Busiad-lidmaatskap, Uludağ Universiteit se Fakulteit Ingenieurswese en Argitektuurtegnologie, lid van die Raad vir Tekstielingenieurswese, sowel as verskillende liefdadigheidsorganisasies en verenigings.

Die belangrikste beginsel van Ali Durmaz in sy lewe is die begrip van die werk wat hy aanneem en wil versprei en sy advies aan die volgende geslag:

'Doen die beste en die beste kwaliteit wat u doen.'Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar