Aanlyn-afspraakstydperk teen Kovid-19 in outo-evaluering

aanlyn afspraakperiode teen kovid in outomatiese kundigheid
aanlyn afspraakperiode teen kovid in outomatiese kundigheid

In hierdie periode, toe die belangstelling in aanlyn-inkopies en aanlyntransaksies toegeneem het as gevolg van die nuwe soort coronavirus (Kovid-19), dien outomatiese kundigheid, wat verkies word deur diegene wat motors wil koop, ook aanlyn-afsprake binne die bestryding van die epidemie.


As gevolg van die epidemie van Kovid-19, wat die wêreld geskud en na alle lande versprei het, neem die belangstelling in aanlyn-inkopies en aanlyntransaksies toe. Die weerspieëling van hierdie situasie word ook in die motorbedryf gesien. In die proses het sommige ondernemings hul voertuie in die aanlynomgewing verkoop met die aantal voertuie wat met honderde uitgespreek kan word, en die voertuig aan die kliënt afgelewer sonder om die huis te verlaat. Danksy die verandering in koopgewoontes, spaar verbruikers tyd en kry hulle die geleentheid om al die besonderhede oor die huidige toestand van die voertuie wat hulle wil koop, na te gaan met die kundige verslae van die voertuie wat hulle wil koop.

Alhoewel die verslae wat van korporatiewe en onafhanklike kundigheidsondernemings ontvang word, die verbruiker vertroue gee, help dit die koper om die vraagtekens oor die voertuig uit te skakel. Gedurende hierdie periode beoog kundigheid om by te dra tot die stryd teen Kovid-19 deur oor te skakel na die aanlynaanstellingstelsel.

TÜV SÜD E-deskundige assistent-hoofbestuurder Ozan Ayözger wêreld dat Turkye en die laat hierdie moeilike dae, het gesê dat hulle probeer om antwoorde te gee op eise vir motorinspeksie, 'Voordat ons kliënte na ons takke kom, is seker dat afsprake gevra word om dit via ons of via die oproepsentrum op ons webwerf te stuur. Op hierdie manier kan ons die gesonde proses wat nodig is vir beide ons kliënte en werknemers beskerm deur die sosiale afstand in ons takke te verseker. ”

Ayözger het opgemerk dat die kliënte hul transaksies kan voltooi sonder om in die ry by die takke te wag, terwyl hulle die toepaslike dag, uur, ligging en pakkette verkies met hul afspraakstelsel. 'Met die toenemende belangstelling in die aanlyn-afspraakstelsel, bespaar die verbruikers tyd en al die besonderhede oor die huidige status van die voertuie wat hulle wil kry. die voertuig het die geleentheid om die advertensiebladsye te ondersoek. ” gesê.

Ayözger het gesê dat TÜV SÜD D-Expert die nodige voorsorgmaatreëls getref het teen die virus op die outo-kundigheidspunte vir sowel die werknemers as die gesondheid van die klante, en het gesê dat hulle hierdie maatreëls in detail ten opsigte van sowel die kliënt as die werknemers toegepas het.

'DIT IS TUSSEN VERSKILLENDE TYE'

Ayanzger het Ozan Ayözger ook beoordeel oor die gevolge van die Kovid-19-epidemie op die gebruikte motorbedryf. Volgens Ayözger is die verlangsaming wat in elke sektor ondervind is, ook in die gebruikte motorbedryf:

“Met die afname in die verkoop van tweedehandse voertuie het kundigheidsondernemings 'n moeilike tyd gehad. Boonop het verbruikers se koopgewoontes verander en het die verkope vanaf die aanlyn-verkoopsplatforms in die gebruikte motorsektor toegeneem in vergelyking met die vorige jare, aangesien die verkope gedaal het vanaf die periode voor die epidemie. ”

'TWEEDE HAND SAL ONTVANG'

Ozan Ayözger, wat die voorspelling gedeel het van wanneer die normaliseringsproses in die sektor sal begin, het die volgende gevolgtrekking gemaak: “Met die aanbevelings van die wetenskaplike komitee en die normaliseringsplan wat deur ons regering bepaal is, het 'n bietjie beweging in die gebruikte voertuig- en beoordelingsektor begin. Hoewel ons nie kan verwag om vinnig na die voor-epidemiese periode terug te keer nie, glo ons dat die handel in tweedehandse voertuie ook sal herstel danksy die maatreëls wat in die volgende twee maande getref moet word as deel van die nuwe normaliseringsproses. ”Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar