AFAD Junction herorganiseer

afad-kruising herorganiseer
afad-kruising herorganiseer

Samsun Metropolitaanse Munisipaliteit het 'n nuwe reëling in AFAD Junction getref om burgers veilig, gemaklik en gemaklik te vervoer.


Samsun Metropolitaanse Munisipaliteit, wat sy dienste voortsit om vervoer ononderbroke te maak, het by die AFAD-kruising op Recep Tayyip Erdoğan Boulevard gewerk. In die gebied waar daar 'n groot verkeersvloei is, is 'n reëling getref onder die koördinering van die departement van vervoer en die departement van wetenskaplike aangeleenthede.

Die projek van AFAD Junction op die Recep Tayyip Erdoğan Boulevard, wat een van die streke met 'n hoë stedelike verkeer is, is uitgevoer deur die Direktoraat van Vervoer en die Direktoraat van Wetenskapsaangeleenthede. Die kruising is ook versterk deur die departement van vervoer met die seinstelsel.Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar