Wealth Fund Fund vir huishoudelike motors

bedryfsfondsbedryf vir huishoudelike motors
bedryfsfondsbedryf vir huishoudelike motors

Die projek vir huishoudelike motors, wat op die agenda gebring is met 'n groot advertensie wat deur president Erdoğan gedoen is, is weer op die agenda ná die stagnasie in die dae van die epidemie. Daar word gesê dat hierdie keer die projek oorgedra word na die Welvaartfonds, wat na bewering gebou is, en dat 'n oordrag van miljarde lire aan die base in werking gestel kan word.

Grond kan gesoek word na hulpbronne deur verbande aan te toon!


Hasan Toktaş, 'n lid van die İYİP Algemene Raad van Direkteure, het beweer dat die 4200 akker Turkse tesourie-land wat aan die TAF toegeken is, aan die Welvaartfonds oorgedra is.

Volgens die feit dat Erkan Aydın, parlementslid van CHP Bursa, gesê het dat daar so 'n eis tot die eis gekom het, maar daar is geen duidelike inligting oor die amptelike stap nie, het ons gesê: "Ons praat hier van 'n groot land. Een miljoen vierkante meter van 'n land van 4 miljoen vierkante meter word aan die fabriek toegeken. Met hierdie eis kom daar net een ding na vore: die betrokke grond sal aan die Welvaartfonds oorgedra word, en hierdie plek word as 'n verband getoon, en die ondernemings sal probeer om lenings uit die buiteland te bied. ”

Tayyip Erdogan op 27 Desember 2020 die dag, Turkye se Cars Initiative gebruikersgroep (TOGG), die regte in die TSK se 4 miljoen vierkante meter in Gemlik 1 miljoen vierkante meter van aangekondig dat dit toegeken sal word om te doen fabriek "Love Kadir in die herinnering," die TSK land Wealth Funds As die nuus waarna dit oorgedra is, korrek is, sal binnelandse motorproduksie in samewerking met die Welvaartfonds plaasvind. ”

"Venture Group, Turkye se waardevolste in minstens 1 miljoen vierkante meter grond en soveel geld prysgee as wat ons nie kan voorspel wat vandag gaan gebeur nie, word verstaan ​​dat dit gedeel sal word," het Kadir haat, sê die evaluering soos volg:

Die metode van die staat se vennootskap met private ondernemings beteken dat maatskappye gratis bronne deur die publiek oorgedra word. Maatskappye word betaal en word vennote wat nie meer as 50% van hul kapitaal oorskry nie. Aangesien hul kapitaal onder 50% is, het die regering geen seggenskap oor hul administrasie nie.

'Hulle kan net soveel geld by die Welvaartfonds kry'
Tayyip Erdoğan het gesê dat die gesamentlike ondernemingsgroep wat vir die binnelandse motor gestig is, 22 miljard liras sal belê. Hulle kan net soveel geld by die Welvaartfonds kry. Hulle gaan miljarde liras aan die base oordra, want ons sal 'n huishoudelike motor bou.

Een van die doeleindes van die stigting van die Welvaartfonds is om sulke praktyke te versprei.

Watter aansporings is voorheen aan die base vir die projek gegee?
Die volgende items is ingesluit in die aansporingspakket wat voorheen deur president Erdoğan aangekondig is vir die projek wat deur Anadolu Group, BMC, Root Group, Turkcell, Zorlu Holding en TOBB uitgevoer sal word:

  • Vrystelling van belastingbelasting,
  • BTW-vrystelling,
  • BTW-terugbetaling,
  • Belastingaftrekking (belastingverminderingskoers van 100%, beleggingsbydraekoers van 100%, koers van beleggingsbydrae wat in die beleggingsperiode gebruik kan word, is 100%)
  • Ondersteuning deur die werkgewer se versekeringspremie (10 jaar),
  • Onthoudingssteun vir inkomstebelasting (10 jaar),
  • Gekwalifiseerde personeelondersteuning (maksimum 360.000.000 TL),
  • Rente- en / of dividendsteun (maksimum tien jaar vanaf die gebruiksdatum van elke lening, met dien verstande dat dit nie 13% van die bedrag van vaste belegging en 80% van die rente en / of dividend betaal) oorskry nie,
  • Toewysing van beleggingslokasies,
  • Koopwaarborg.


Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar