Binnelandse en nasionale produksielyn van stapel gestuur by MKE Gazi Fireworks Factory

binnelandse en nasionale produksielyn in gebruik geneem by die fabriek mke gazi fisek
binnelandse en nasionale produksielyn in gebruik geneem by die fabriek mke gazi fisek

Binne die bestek van die nuwe projek van die Machinery and Chemical Industry Corporation (MKEK) is die nuwe produksielyn wat met huishoudelike en nasionale masjiene vervaardig is, in gebruik by die Gazi Fişek-fabriek.


Die opening van die nuwe produksielyn, wat die afhanklikheid in die buiteland heeltemal sal elimineer en geheel en al uit nasionale en nasionale masjiene geskep word, binne die bestek van maatreëls vir coronavirus, het Minister van Nasionale Verdediging Akar, hoof van generaal staf, Yaşar Güler, bevelvoerder van die landmagte, genl. Umit Dündar, bevelvoerder van die vlootmagte Admiraal Adnan Özbal, bevelvoerder van die lugmagte Kucukakyuz en adjunkministers van Yunus Emre Karaosmanoglu, nasionale verdediging, is gehou met die videokonferensie-metode wat deur Alpaslan Kavaklioglu en Shuay Alpay bygewoon is.

Voor die opening het minister Akar inligting van die MKEK-hoofbestuurder Yasin Akdere oor die nuwe patroonlyn ontvang en werk. Gelukgewens diegene wat bygedra het as gevolg van die suksesvolle pogings van plaaslike en nasionale belang vir die werk wat gedoen is tot die Minister Akar, het hy gesê dat daar belangrike ontwikkelings in die bedryf en tegnologie in Turkye.

Akar het gesê dat hierdie werke in die weermagbedryf weerspieël word, en het gesê: 'Ons pogings binne die raamwerk van die verdedigingsbedryf het 'n groot momentum gekry met die leierskap, ondersteuning en aanmoediging van ons president, en gelukkig het die binnelandse en nasionaliteitsyfers in die verdedigingsbedryf 70 persent bereik. Ons vind nie een van hulle voldoende nie. Ons sal ons werk in 'n toenemende tempo en voortgaan en ek glo dat ons dit na baie hoër vlakke sal neem. ” gebruikte uitdrukkings.

'N BELANGRIKE STAP GEVOLG

Minister Akar het die belangrikheid van binnelandse en nasionale ontwerp in die verdedigingsbedryf aangeraak en gesê:

“Gazi Fişek Factory, wat 'n betekenisvolle posisie in die nasionale en binnelandse industrie het, het 'n baie belangrike posisie met betrekking tot die behoeftes van ons weermag. In hierdie opsig is die betekenis en belangrikheid van dienslewering aan hierdie spesiale en betekenisvolle fabriek nie net met buitelandse masjiene nie, maar ook met huishoudelike en nasionale masjiene en die verskaffing van produksie baie belangrik. Boonop is dit vir ons 'n ander bron van trots om die produksie met 40 persent te verhoog met die produksie van plaaslike en nasionale werkbanke in vergelyking met buitelandse werkbanke. ”

Minister Akar het gesê dat al die binnelandse en buitelandse vereistes vinniger met die nuwe produksielyn voorsien sal word, "en ek wil noem dat dit 'n belangrike stap is, finansieel sowel as ten opsigte van ons veiligheid." gesê.

Volgens Akar het die afgelope paar jaar die negatiewe effek van afhanklikheid van die weefstowwe wat in die buiteland geproduseer is, gesê: 'As ons 'n weefgetrek het, het ons situasies ondervind om nie die materiaal wat ons geld gegee het, te kry nie. As ons in hierdie tempo vorder, hoop ons dat al ons produksiemateriaal dit op ons eie kan doen, en dat ons dit verder sal ontwikkel. ” hy het gepraat.

Minister Akar het herinner dat die Ministerie van Nasionale Verdediging verskillende voorkomende gesondheidsvoorrade gelewer het binne die bestryding van die uitbreek van koronavirus.

“Ons het ook in 'n belangrike behoefte voorsien deur die produksiebank van die chirurgiese masker te maak. Tot twee maande gelede was die afwesigheid van masjienvervaardigingsmasjiene nog 'n probleem. Daar is ernstige geld gevra. Op die punt wat ons nou bereik het, het die konstruksie van masjiene wat deur u chirurgiese maskers vervaardig, die hele vergelyking verander en ons werk vergemaklik. 'N Baie belangrike stap is geneem om in die behoeftes van nie net ons gewapende magte nie, maar ook met ons mense, vriendelike en broederlike lande te voorsien. ”

KOM SEKERE NA DIE FASE VAN SAHRA SE SERTIFIKASIE

Minister Akar het benadruk dat pogings om die produksie van beskermende gesondheidsorgmateriaal in fabrieke verbonde aan die Ministerie van Nasionale Verdediging te verhoog:

'Ons het tot dusver byna 30 miljoen maskers vervaardig. Ons het meer as 500 duisend oorpak en 140 ton ontsmettingsmiddels vervaardig. Ek glo dat ons hierdie produksie vinniger sal voortsit en die getalle nog hoër sal laat styg. In die komende periode sal hierdie syfers baie hoër wees. Die heer President het verskillende instruksies. Deur ons intensiewe werk en koördinasie met die betrokke ministeries en instellings te vergroot, sal ons probeer om ons pligte baie doeltreffender uit te voer wat produksie en verspreiding betref. ”

Minister Akar het daaraan herinner dat MKEK die prototipe van die meganiese asemhaling genaamd “Sahara” vervaardig het, en gesê “Die vervaardiging van huishoudelike en nasionale termometers en termiese kameras is opgeneem as 'n aparte sukses van MKEK”. Minister Akar, met betrekking tot die "Sahara", "Die sertifiseringsproses het ook 'n sekere stadium bereik. Ons sal binnekort in die behoeftes van ons land, ons gewapende magte en vriendelike en geallieerde lande kan voorsien deur 500 toestelle per week te vervaardig. ” gesê.

MEER KWALITEIT UIT DIE EIE WÊRELDWYD

Danksy die nuut gevestigde lyn word beplan om die produksievermoë drie keer te vergroot. Danksy die nuwe lyn wat 7.62 mm x 39 Kalashnikov-cartridges, 7.62 mmx51 NAVO-cartridges, 7.62 en 5,56 mm Shirred Maneuver-cartridges sal lewer, sal die interne en eksterne vraag gemakliker wees en produksie van hoër gehalte realiseer. Danksy die projek wat die buitelandse afhanklikheid in die patroon sal uitskakel, is MKEK se doel om sy mededingendheid te verhoog.

Met hierdie projek het MKEK, wat 'n struktuur bekom het wat nie net die produksie nie, maar ook die produksietegnologie kan oordra, die buitelandse afhanklikheid van sowel produksiemateriaal as patroonprodukte met hierdie belegging uitgeskakel.

Alhoewel al die tellers wat onder die projek voorsien word, 100 persent huishoudelik is, word gesê dat die produksiebanke van die patroon van hoër gehalte en doeltreffend is as hul eweknieë in die wêreld.

Hierdie skyfievertoning vereis JavaScript.Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar