OIB-verslag vir binnelandse motorproduksie-aanlegte is geopen vir mening

binnelandse motorproduksiefasiliteit se sede-verslag is geopen
binnelandse motorproduksiefasiliteit se sede-verslag is geopen

Turkye se motorbedryf en handelondernemingsgroep Inc. Die OIB-verslag oor die projek wat beplan word om deur die maatskappy gebou te word, is geopen vir die oog.


Toestemming en inspeksie vir omgewingsimpakstudie op die webwerf van die direktoraat-generaal van Turkye se motorbedryf en handelsondernemingsgroep Inc. Daar is aangekondig dat die OIE-verslag wat opgestel is vir die projek vir die vervaardiging van elektriese motors wat beplan word om deur die onderneming gemaak te word, geopen is vir mening.

Die verklaring wat oor die onderwerp gemaak is, is die volgende inligting gegee: "Bursa Gemlik, Turkye se voertuigindustrie en handel Co. Venture Group in die land Die OIE-verslag wat opgestel is vir die projek vir die elektriese motorproduksie-aanleg wat beplan word om deur die ondersoek- en evalueringskommissie (İDK) uitgevoer te word, is afgehandel en die verslag is afgehandel en artikel 14 van die OIE-verordening (1) om die menings en voorstelle van die publiek te ontvang. Binne die bestek van die subklousule is dit binne tien (10) kalenderdae vir die publiek in die Ministerie en in die Provinsiale Direktoraat vir Omgewing en Verstedeliking oopgestel. Die menings wat aan die Ministerie / Provinsiale Direktoraat vir Omgewing en Verstedeliking oorgedra is, sal in ag geneem word tydens die besluitnemingsproses van die projek. Vir kommentaar en voorstelle kan 'n aansoek by die Ministerie van Omgewing en Verstedeliking of die BURSA Provinsiale Direktorate vir Omgewing en Verstedeliking ingedien word. ”

Die planverandering van die gebied waar die binnelandse motorfabriek gevestig gaan word, is op 3 Maart goedgekeur. Mustafa Varank, minister van nywerheid en tegnologie, het gesê dat hulle nie verwag dat die coronavirus-epidemie 'n wanfunksionering op die baanbrekende datum van die binnelandse motorfabriek sal veroorsaak nie, en het gesê: 'Ons verwag nie 'n groot fout met betrekking tot die baanbrekersdatum van die fabriek in Gemlik as gevolg van Kovid-19 nie.Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar