Covid-19 Gids vir die voorkoming en beheer van higiëne-infeksie van TSE aan nyweraars

veiligheidshigiëne-infeksie voorkoming en kontrolegids vir nyweraars
veiligheidshigiëne-infeksie voorkoming en kontrolegids vir nyweraars

Die “Covid-19-gids vir higiëne, infeksievoorkoming en -beheer” is deur die kundiges van die Turkish Standards Institute (TSE) opgestel, wat 'n gids sal wees in die stryd teen industriële ondernemings met Covid-19.


Die gids sal 'n gids wees in die stryd teen industriële organisasies teen Covid-19 in die voorkoming van higiëne en infeksies. Minister Varank het gesê dat die gids daarop gerig is om te verseker dat nyweraars in alle sektore ingelig is oor prosedures vir die voorkoming en beheer van infeksies: “Die gids het ten doel om te verseker dat nyweraars in alle sektore ingelig is oor prosedures vir die voorkoming en beheer van infeksies. Die maatreëls wat ons getref het om die gesondheid van werknemers, besoekers, verskaffers, dit wil sê, alle belanghebbendes in nywerheidsondernemings, te tref. Ons plaas nie hoë koste vir maatskappye nie. Dus stel ons voor dat u eenvoudige maar effektiewe maatreëls tref. ” gesê. Minister Varank het 'n beroep op industriële organisasies gedoen om aandag te gee aan al die aanbevelings in die handleiding, as hulle veilige en higiëniese produksie wil lewer by hul fasiliteite. Dit sal ook verseker dat ondernemings voldoen aan betroubare en higiëniese produksiestandaarde wat vereis word in die periode na die epidemie. Ons sal die ondernemings dienooreenkomstig oudit en COVID-19 Safe Production Certificate in die vorm van 'n internasionale kwaliteitsertifikaat gee aan diegene wat die inspeksie slaag. ” het die uitdrukking gebruik.

Opgemerk dat die sertifisering wat TSE moet doen, vir die nyweraars belangrike voordele inhou, het Varank gesê: 'In die komende periode sal hierdie soort sertifisering meer prominent word in die internasionale handel. Daar sal meer aandag geskenk word aan die vraag of buitelandse kliënte voldoen aan die higiëniese voorwaardes van die ondernemings waarmee hulle te doen het. Diegene wat produksie onder veilige omstandighede doen, sal ook die dominante van die mark word. Ons beplan om in die toekoms hierdie sertifiseringsaktiwiteit, wat ons met industriële fasiliteite sal begin, na ander sektore uit te brei; ons wil die gevoel van vertroue in die middelpunt van alle ekonomiese aktiwiteite plaas. ” hy het gepraat.

Minister Varank het 'n perskonferensie by die Ministerie gehou om die gids bekend te stel wat deur TSE-kundiges opgestel is, en bevat die maatreëls wat getref moet word in die stryd teen Covid-19 in industriële ondernemings. Minister Varank het opgemerk dat hulle sedert die vroeë dae van die pandemie die virus suksesvol beveg het danksy die effektiewe beleid wat hulle onder leiding van president Erdoğan uitgevoer het. Minister Varank het in sy toespraak gesê dat hulle 'n dinamiese benadering op alle terreine van openbare administrasie met 'n totale mobilisasiegees het:

ONS rooi lyn: As die Ministerie van Nywerheid en Tegnologie het ons op elke platform uitgespreek dat ons prioriteit is vir die arbeiders in die stappe wat ons in hierdie tydperk gedoen het. In noue samewerking met ons belanghebbendes in die regte sektor, voorkom ons moontlike griewe. Maar terwyl ons kontinuïteit in die produksie verseker, was ons rooi lyn die gesondheid van die werknemers.

ONTITELDE Helde: Turkye kom van die kragbedryf. Nywerheidsprodukte beslaan meer as 180 persent van ons uitvoer van 90 miljard dollar. 5 en 'n half miljoen arbeiders wat in die vervaardiging werk, is die naamlose helde van hierdie sukses. Ons het probeer om hierdie vaste infrastruktuur op die beste manier tydens die epidemieproses te onderhou. Die Covid-19 gids vir higiëne, infeksievoorkoming en -beheer weerspieël hierdie gees.

ONS TEKEN DIE RAAM: In ooreenstemming met die verloop van die epidemie en die inkomende eise, het ons nog nooit 'n begrip aanvaar om die produksie heeltemal te stop nie. Die gids wat ons opgestel het, is daarop gemik dat nyweraars in alle sektore inligting moet hê oor prosedures vir voorkoming en infeksie van infeksies. Die maatreëls wat ons getref het om die gesondheid van werknemers, besoekers, verskaffers, dit wil sê, alle belanghebbendes in nywerheidsondernemings, te tref. Ons het 'n raamwerk opgestel wat al ons nyweraars maklik kan toepas.

DUURLIKHEID SAL VERHOOG: Ons het 'n konsekwente en buigsame benadering in die gids aangebied. Ons plaas egter nie hoë koste vir ondernemings nie. Ons beveel dus aan om eenvoudige maar effektiewe maatreëls te tref. Onder pandemiese toestande moet ondernemings hierdie reëls streng volg. As hierdie reëls egter gevolg word; Die effek van die epidemie op die produksie sal afneem en verdwyn, die werklike sektor se weerstand teen pandemies sal toeneem, en met die verbetering in die buitelandse vraag, sal ons produsente hul mededingers vooropstaan ​​in die na-covide periode.

VEILIGE PRODUKSIESERTIFIKAAT SAL TOEGEKEN WORD: Hierdie gids sal nie net firmas help om die epidemie aan te pak nie. Dit sal ook verseker dat ondernemings voldoen aan betroubare en higiëniese produksiestandaarde wat benodig word in die periode na die epidemie. Industriële fasiliteite kan op TSE aansoek doen as hulle aan die standaarde in die Handleiding voldoen en hul prosesse dienooreenkomstig uitvoer. Die aansoeker sal die ondernemings dienooreenkomstig oudit en die COVID-19 Safe Production Certificate in die vorm van 'n internasionale kwaliteitsertifikaat gee aan diegene wat die inspeksie slaag.

DIT SAL Voordeel bied: Hierdie dokument sal 'n paar belangrike voordele vir ons nyweraars inhou. Dit sal verseker dat werknemers op hul werkplekke vertrou en bydra tot produktiwiteitsverhogings. Dit sal die produksie wat geskik is vir menslike gesondheid aanmoedig en die vraagtekens in die gedagtes van verbruikers oor higiëne en sanitasie verwyder. In die komende periode sal hierdie soort sertifisering meer prominent word in internasionale handel. Daar sal meer aandag geskenk word aan die vraag of buitelandse kliënte voldoen aan die higiëniese voorwaardes van die ondernemings waarmee hulle te doen het. Diegene wat produksie onder veilige omstandighede doen, sal ook die dominante van die mark word.

DAAR IS ANDER SEKTORE VOLGENDE: Ons beplan om in die toekoms hierdie sertifiseringsaktiwiteit, wat ons met industriële fasiliteite sal begin, na ander sektore uit te brei; Ons wil die gevoel van vertroue in die middelpunt van alle ekonomiese aktiwiteite plaas.

“VERVAARDIGERS SIEN DAT DIE MAATREËLS DAT DIT AANPAK WERK”

Minister Varank het op 'n vraag oor die jongste situasie in die Covid-19-toets in die OIZ's gesê: "Dit was 'n toepassing wat die produksiefasiliteite van ons gevra het. Covid-19-toets vir werknemers wat in industriële ondernemings werk. Niemand twyfel dus daaraan om 'n veilige produksieomgewing te verseker nie. Ons werk hier saam met ons ministerie van gesondheid, veral met betrekking tot die gemak van ons werkers. hulle het net laboratoriums opgerig om die bedryf te dien en die monsters wat geneem is, te toets. As ons kyk na die toetskoers, kan ons 'n getal op die vlak van 3 duisend sien. Dit is vir ons baie aangenaam. Vervaardigers sien ook dat die maatreëls wat hulle tref werk, ”het hy gesê.

“11 MAATSKAPPYE TOEPASSINGE”

Minister Varank beantwoord die vraag in watter stadium die aansoeke is in die standaarde wat TSE vir doekmaskers opstel:

As TSE het ons ons standaarde geskep en gepubliseer om te besluit watter doekmasker om in die mark te koop, veral vir die burgers, sodat hulle nie hoef te bekommer nie. Ondernemings wat aan hierdie standaarde voldoen, is van toepassing op TSE met sowel fasiliteitinligting as voorbeeldprodukte. Na gedetailleerde laboratoriumondersoeke hiervan, word aan hulle 'n TSE-sertifikaat van ooreenstemming gegee. Vanaf vandag het 11 ondernemings aansoek gedoen om TSE-sertifikate te bekom, sommige van hulle het die inspeksieprosesse in die produksiefasiliteite voltooi, en laboratoriumtoetse van die maskers is begin.

Vir “Covid-19 Higiëne-, infeksievoorkomings- en -beheerhandleiding” KLIK HIERWees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar