DHMI-leerlingassistent koop lugverkeerbeheerder

dhmi leerlingassistent sal lugverkeerbeheer huur
dhmi leerlingassistent sal lugverkeerbeheer huur

Inligting oor die instelling en die posisie wat deur die Algemene Direktoraat van die Staatslughawensassistent ingeneem word - Toelatingseksamen vir die Internasionale Lugverkeersleiding


Eenheid wat die eksamen oopmaak: Algemene Direktoraat van Staatsowerhede vir lughawens.
Plig Station: DHMI (land)
Posisie titel en aantal afsprake:

  • Assistent-lugverkeerbeheerder: 17 eenhede.
  • Trainee-lugverkeerbeheerder: 20 stuk.

KPSS-tellingtipe en basistelling vir kandidate vir assistent-lugverkeerbeheerder: Minimum 3 punte van die KPSSP70-puntetipe

KPSS-tellingtipe en basistelling vir kandidate vir lugverkeerbeheerder: minstens 3 punte vanaf die KPSSP70-puntetipe

Geldigheidsjaar van die KPSS-telling: Keuse-eksamen vir openbare personeel op 22 Julie 2018.

Om werksaam te wees binne die Algemene Direktoraat van Staatslughawesowerheid binne die bestek van artikel 399 / c van die wetgewing nr 3, sal die Algemene Direktoraat van Lughawes vir die Staat, wat gepubliseer is in die Amptelike Koerant van 08.07.2018 en genommer 30472, opgedra word aan die posisies van die Trainee Air Traffic Controller en Assistent Air Traffic Controller. Keuringseksamens word afgeneem binne die raamwerk van die bepalings uiteengesit in die verordening oor die kandidaateksamens.

Algemene voorwaardes vir die kandidate om die eksamen af ​​te lê,

a) 'n Turkse burger te wees,

b) Nie van openbare regte ontneem te word nie,

c) Om die ouderdom van 18 te voltooi,

d) Wat militêre status betref; niks met militêre diens te doen het nie, nie in die ouderdom van militêre diens is nie, of as hy / sy in die ouderdom van militêre diens is, het hy aktiewe militêre diens gedoen of is hy uitgestel of oorgeplaas na die reservaatklas.

e) Behalwe vir nalatige misdade, selfs al is hulle gevonnis tot meer as 6 maande gevangenisstraf of amnestie, misdade soos verduistering, ambisie, afpersing, omkopery, diefstal, bedrog, bedrog, wanaanwending, bedrieglike bankrotskap of Nie skuldig bevind te word aan misdaad van eer en waardigheid nie, of vir wangedrag, misbruik van amptelike tenders en ambagte, en openbaarmaking van staatsgeheime nie, behalwe uitbuiting en smokkel,

f) Vanaf die aansoek sperdatum, om sewentig punte of meer in die KPSSP11-puntetipe te kry, in ooreenstemming met die elfde artikel van die Algemene Regulasie oor die Eksamens wat vir die eerste keer toegepas moet word.

Vereistes vir assistente-kandidate vir lugverkeersleiers,

a) 'n gegradueerde van 'n fakulteit of 'n 4-jarige kollege te wees,

b) Om 'n gesondheidsverslag te ontvang met die uitdrukking “word 'n lugverkeerbeheerder” in ooreenstemming met die ICAO-BYLAE-kriteria (voorwaardes vereis) www.dhmi.gov.t is Lugverkeer by

Personeel van beheerdienste is geskryf in die lisensie- en graderingsregulasies.)

c) In die lug / plek en plek / plek stemkommunikasie, sonder 'n duidelike aksent of dialek, tongstigma, verborge stam en oormatige opgewondenheid wat tot misverstande kan lei, (hierdie situasie word deur die eksamenkommissie bepaal en binne enkele minute opgeneem,

Indien nodig, word die skeidsregter na die hospitaal gestuur en die skeidsregter word vasgestel volgens die finale verslaguitslag wat deur die hospitaal gegee moet word. Kandidate word nie geag die eksamen te slaag nie, selfs nie as hulle die rekenaargesteunde of skriftelike eksamen geslaag het nie.)

d) Om te dokumenteer dat die student die afgelope vyf jaar ten minste 'n C-vlak van die Engelse eksamen in vreemde taal ontvang het (met ingang van die keerdatum). .

e) Om 'n geldige lisensie vir lugverkeerbeheerders te hê. (Kyk: “SKY 65-01 Lug
Verordening op die evaluering van personeellisensies vir verkeerbeheerderdienste ”)

Vereistes vir kandidate vir die lugverkeerbeheerder vir leerlinge,

a) 'n gegradueerde van 'n fakulteit of 'n 4-jarige kollege te wees,

b) Vanaf 28.12.2020 begin die datum van die lugverkeersleidingskursus, nie ouer as 27 jaar nie (word gebore op 28.12.1994 en daarna.)

c) Om 'n gesondheidsverslag te ontvang met die uitdrukking "word 'n lugverkeerbeheerder" in ooreenstemming met die ICAO-BYLAE-kriteria (voorwaardes vereis) http://www.dhmi.gov.tr Dit is geskryf in die Personeellisensie- en graderingsverordening vir lugverkeersbeheerdienste op die adres.)

d) In die lug / plek en plek / plek, stem kommunikasie, sonder 'n uitgesproke aksent of dialek wat kan lei tot misverstande en ontwrigting, om in die tong vas te sit, verborge stam en oormatige opgewondenheid. (Hierdie situasie word bepaal deur die eksamenkommissie en na die hospitaal gestuur, indien nodig). en die prosedure word bepaal volgens die finale verslaguitslag wat deur die skeidsregtershospitaal gegee moet word.

e) Om te dokumenteer dat die student vanaf die aansoek-sperdatum die afgelope vyf jaar minstens 'n C-vlak van die Engelse eksamen in vreemde taal ontvang het (dokumente wys dat hy / sy kennis van vreemde tale het, bepaal in die ekwivalensietabel gepubliseer deur OSYM-presidentskap (dokumente na 05.06.2015 is geldig.) .

f) Moet nie ontslaan word uit die kursus of hoofkantoor in terme van dissipline, mislukking en administratiewe aspekte nie.

METODE VAN EKSAMEN:

Keuringseksamen vir kandidate vir lugverkeersleer en assistent-kandidate vir lugverkeerbeheerders;

- Geskrewe eksamens vir toetsvaardighede soos algemene vermoëns, redenering, intelligensie, geheue en vinnige besluitneming, indien die rekenaargesteunde keuring of die rekenaargesteunde keuring nie vir een of ander rede afgeneem kan word nie,

-Dit word toegepas op 'n manier wat bestaan ​​uit 'n mondelinge eksamen, insluitend evaluering van stemkommunikasie. (Kyk: Regulasie oor die keuringseksamen van kandidate wat aangestel moet word vir die leerling-lugverkeerbeheerder en assistent-lugverkeersleier Posisies van die Algemene Direktoraat van die Lughawesowerheid Artikel: 13)

Hoe doen ek aansoek:

Die KPSSP10-telling word tien (tien) maal die aantal poste wat deur die Algemene Direktoraat van die Lughawens van die Staat aangekondig is, uitgenooi na die rekenaargesteunde keuringseksamen of die geskrewe eksamen, vanaf die hoogste. kandidate; Hulle word uitgenooi na die mondelinge eksamen volgens die volgorde van hul telling in die rekenaargesteunde keuringseksamen of skriftelike eksamens. Kandidate wat die eksamen tussen 3-11.05.2020 wil aflê http://isbasvuru.dhmi.gov.tr Hulle moet aansoek doen om. Kandidate moet alle versoekte dokumente volledig na die stelsel oplaai. Aansoeke persoonlik en per pos word nie aanvaar nie.

Vir besonderhede van advertensie KLIK HIERWees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar