Hoe om 'n reispermit te kry? Reëlingsertifikaat-skerm vir e-regering

Hoe kan u 'n reispermitdokument kry?
Hoe kan u 'n reispermitdokument kry?

Hoe om 'n reispermit te kry? Skerm vir reispermit vir e-regering: wat u benodig om 'n reispermit te kry? Wie kan die reispermitdokument kry?


President Recep Tayyip Erdogan het die stelling gemaak: 'Intercity-reise is onderhewig aan die toestemming van die regeringsorganisasies' met betrekking tot die reispermitte vir intercity. Volgens die omsendbrief op die webwerf van die Ministerie van Binnelandse Sake; Interbus-reis kan nie moontlik wees nie, behalwe burgers wat die voorwaardes het wat deur die goewerneurskappe toepaslik geag word. Burgers wat in eerstegraadse familielede gesterf het of ernstige siektes het, en burgers wat geen plek het om te bly nie, veral nie die afgelope vyftien dae nie, kan aansoek doen by die goewerneurskappe of distriksbesture om 'n reispermit te kry.

Boonop sal diegene wat sertifiseer dat hulle betrokke is by die produksie- en verskaffingsprosesse van die betrokke professionele kamers, en diegene wat senior amptenare en openbare diensverskaffers is, nie reisbeperkings hê nie.

HOE OM AANSOEK TE DOEN OM SERTIFIKAAT TE VERKEER?

Burgers wat verplig is om tussen stede te reis, sal by die reispermitraad, wat onder die koördinering van goewerneurs en distriksbestuurders ingestel sal word, aansoek doen om 'n reisdokument. Vir diegene wie se versoek toepaslik geag word, word 'n dokument vir die reisvergunning vir busse per bus uitgereik, insluitende reisroete en duur. Die busekspedisiebeplanning sal deur die reispermitraad gemaak word en die betrokke persone sal daarvan in kennis gestel word.

Die reisvergunningsraad sal die lys van die burgers wat per bus, hul telefone en die passasierslyste, met wie se adresse in hul bestemming aangedui is, na die goewerneurskap in die stad wat besoek moet word, lys. Die busse wat toegelaat word om te reis, kan net stop by die provinsiale busterminale op die reisroetes, en hulle kan die passasiers neem wat toegelaat word om te reis deur die goewerneurs van die provinsies waar hulle stop, indien daar 'n gaping in hul hoedanighede is. Busdienste se pendeldienste sal verbied word.

WIE KAN REISPERMIT KEN?

 • Die Ministerie van Binnelandse Sake het 'n addisionele omsendbrief aan die goewerneurs gestuur met uitsonderings op voertuigbeperkings. In die omsendbrief, wat uitsonderings ten opsigte van die aansoek bevat, word mense wat 'n reispermit kan verwerf, soos volg gelys:
 • Diegene wat ontslaan word uit die hospitaal waar hulle behandel word en wat na hul woning wil terugkeer, wat deur 'n doktersverslag verwys word, of wat 'n dokteraanstelling en -kontrole ontvang het.
 • Diegene wat sal reis om die begrafnis by te woon van homself of sy vrou, eerstegraadse familielede wat oorlede is, of sy broer.
 • Diegene wat die begrafnis sal vergesel, mits hulle nie meer as 4 mense oorskry nie, behalwe diegene wie se doodsoorsaak koronavirus is.
 • Diegene wat hul militêre diens wil voltooi en na hul nedersettings wil terugkeer.
 • Diegene wat uitgenooi word na 'n private of openbare daaglikse kontrak.
 • Diegene wat vrygestel is van strafinstellings
 • Nadat hulle van die buiteland af gekom het, was die 14-dae-kwarantyn- en toesigperiode in die slaapsale wat deel uitmaak van die krediet- en hostelinstelling waar hulle geplaas is.
 • Die permit is beperk tot die aantal passasiers in privaat voertuie.

'N REISPERMIT SERTIFIKAAT WORD DEUR E-REGERING AANGEPAS?

Presidensiële kantoor vir digitale transformasie het aangekondig dat die reispermitte-dokument van nou af by die e-regering verkry kan word. In 'n verklaring wat op sy Twitter-rekening gemaak is: 'Ons burgers wat binne die bestek van Coronavirus-maatreëls sal reis, hoef nie meer na distriksregeringskappe te gaan nie. Aansoeke vir reispermitte is op die e-Government-portaal.

Aansoekproses

 1. Doen aansoek via die e-Government Gateway.

  KLIK HIER OM DOCUMENT VIR REISPERMIT TE Kry

 2. U aansoek sal aan die Reispermitraad gestuur word en deur die Raad beoordeel word.
 3. Na afloop van die evaluering deur die reispermitraad, sal die aansoekers per SMS in kennis gestel word as 'u aansoek aanvaar is' of u aansoek van die hand gewys is.
 4. Burgers wie se aansoeke aanvaar word, sal aanvaar word by die aansoekbanke wat by die busterminale of lughawens geskep word, nadat dit met hul TR ID-nommer bevestig is.

REISPERMIT SERTIFIKAAT VOORBEELD

reispermit voorbeeldWees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar