'Weet jy?' Wenners van die kompetisie aangekondig

is u bewus van die wenners van die kompetisie?
is u bewus van die wenners van die kompetisie?

'Is u bewus?' Ontwikkel in samewerking met İGA en Protect Your Garbage Foundation, met die doel om bewustheid in die samelewing te verhoog oor die gevolge van vullis op die omgewing en die belangrikheid van herwinning. Die nasionale fotografie- en kortvideokompetisie is afgesluit.


'Is u bewus?' Besef met die ondersteuning van İGA, wat gewerk het binne die raamwerk van beginsels vir volhoubare ontwikkeling, en met die ondersteuning van die Protect the Garbage Foundation, wat werk vir 'n vullisvrye omgewing, en Büyük Efes Sanat. Hulle eienaars het die toekennings van die nasionale fotografie- en kortvideokompetisie gewen.

In die kompetisie, wie se toepassings op 23 Desember 2019 begin het, en daar was twee kategorieë fotografie en kort video, is die werke aanlyn beoordeel weens die sosiale isolasie-toestande in die coronavirus (Covid-19) pandemieproses. As gevolg van die kompetisie het Serkan Daldal, Belma Arslan en Oktay Subaşı, wat onder die top drie in die fotografie-kategorie gerangskik is, en Nilgün Yanık Emiroğlu, Itır Sevig en Hüseyin Opruklu, wat in die top-drie in die videokategorie was, hul toekennings ontvang.

Adjunkminister van Omgewing en Stedelike Beplanning prof. Dr. Mehmet Emin Birpınar, sielkundige prof. Dr. Zuhal Baltaş, fotograaf Gültekin Çizgigen, CNN Turkse programprodusent Güven İslamoğlu, İGA CEO konsultant Ülkü Özeren, İGA Corporate Director Direkteur Gökhan Şengül, en eienaar van die bestuurslid van Garbage Yasemin Vargı, voldoen aan 480 foto's en 10 video's. As gevolg van sy aanlyn-evaluering, is 19 foto's en 7 video's waardig geag om uitgestal te word.

Die wenwerke sal 'n geluid maak oor vullis- en herwinningsprobleme

'Is u bewus?' Wat die aandag vestig op die feit dat ons ons hulpbronne verbruik asof dit oneindig is, elke stukkie afval wat in die omgewing gegooi word, bly generasies lank in die natuur en dit is in almal se hande om hierdie situasie om te keer. Die kompetisie lok die massas se aandag deur die werke wat die moeite werd is om uit te stal in verskillende kommunikasiekanale te deel.

Emrah Bilge, hoofbestuurder van Protect Your Trash Foundation, het benadruk dat die werke wat aan die kompetisie deelneem kreatiewe boodskappe bevat: "Hierdie uitdagende periode, wat ons meer laat nadink oor ons gevolge op die omgewing, is die tyd om na te dink oor die belangrikheid van die vermindering van asblik en die gooi van afval op die regte plek eerder as die omgewing. 'Weet jy?' Danksy hierdie doel was om mense te laat nadink oor die vullis wat ons weggooi sonder om te dink, watter gevolge dit op die natuur en ons eie gesondheid het. Die werke wat aan die kompetisie deelgeneem het, bevat belangrike boodskappe oor hierdie onderwerp. Dit is nou die tyd om hulle na groter gehore te bereik en tot hul bewustheid by te dra. U sal hulle gereeld in die komende periode kan sien. ” Bilge het bygevoeg dat hulle hoop dat die aanlyn-evalueringstelsel, wat ontwikkel is deur daarop te let dat oorvol vergaderings en geleenthede nie lank gehou kon word nie, 'n model sou wees.

Teiken “Nul afval”

Die konsultant van İGA, Ülkü Özeren, het gesê dat İGA, wat sy bedrywighede voortsit in ooreenstemming met die beginsels van volhoubare ontwikkeling op die lughawe in Istanbul, wat 'n wêreldwye spilpunt is met sy sukses, ook prominent is met die aktiwiteite wat hy ten opsigte van omgewings- en volhoubaarheidskwessies uitoefen., Hy beklemtoon afvalkaarte in die rigting van die gebruik van bronne doeltreffender, maar onderstreep dat die hoeveelheid afval as gevolg van hierdie studies verminder kan word.

Özeren, "Is jy oplettend?" Hy beklemtoon dat die nasionale fotografie- en kortvideokompetisie op 'n belangrike omgewingsprobleem dui, en het die volgende gesê: “Ons wêreld gaan deur 'n proses wat ons nooit kan voorspel nie. Die Covid-19-pandemie, wat die wêreld 'n moeilike toets afgelê het, het ons herinner aan die belangrikheid van baie sake. In die proses waar ons huise gesluit het en ons verbruiksgewoontes verander het, het die omgewing en die natuur ook 'n heel ander gesig gekry. As IGA het ons weereens die belangrikheid gesien van ons doelwit 'Zero Waste' op die lughawe van Istanboel. Ons is bly dat die kompetisie, wat ons in samewerking met die Protect Your Trash Foundation doen, tot hierdie doel bydra. Ons hoop dat die omgewingsbewustheid van ons samelewing sal toeneem danksy hierdie kompetisie. ”

â € <Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar