Karsan Bozankaya Koop die motor se elektriese bus

karsan bozankaya koop die elektriese bus vir motors
karsan bozankaya koop die elektriese bus vir motors

Karsan, om die doeltreffendheid daarvan in die mark vir elektriese busse te verhoog, Bozankaya Ontwikkel deur die motor- en elektriese busse wat al die regte het soos uiteengesit in 'n aparte handelsmerkregte in Turkye en wat nie op die internasionale mark geregistreer is nie en al die intellektuele en industriële eiendomsregte gekoop het.


Binnelandse vervaardiger van kommersiële voertuie Karsan, Bozankaya Hy het aangekondig dat hy 'n kontrak vir die oordrag van tegnologie en die oordrag van intellektuele en industriële eiendomsregte met die motor onderteken het.

Met die betrokke ooreenkoms Bozankaya die elektriese bus wat deur die handelsmerkregte Automotive ontwikkel is, soos in aparte Turkye voorsien, en is geregistreer in die internasionale mark met en sonder intellektuele en industriële eiendomsregte Karsan. Daar word gesê dat die besluit geneem is om die effektiwiteit van Karsan in die elektriese busmark te verhoog.

In die verklaring wat aan die Openbare Openbaarmakingsplatform (KAP) van die maatskappy uitgereik is, lui 'in die spesiale aankondiging van 20 Mei 2020 om die doeltreffendheid daarvan in die mark vir elektriese busse te verhoog; Bozankaya Vervaardiging van invoer en uitvoer van motorvoertuie, (Bozankaya Automotive) het ontwikkel en het alle regte 10,5 m., 12 m., 18 m. en 25 m. Traksie-eenheid en hoogspanning (HV) wat verband hou met alle intellektuele en industriële eiendomsregte, kundigheid en tegnologie, insluitend beleggings in die filiaalbedryf, geregistreerde en nie-binnelandse en in die buiteland, met dien verstande dat die handelsmerkregte van die elektriese busse apart is. behalwe vir sommige dele) Om al die beleggings wat met busse verband hou, aan ons oor te dra Bozankaya Hy het aangekondig dat hy besluit het om 'n kontrak oor die oordrag en oordrag van motorvoertegnologie te onderteken en om regte op die gebied van intellektuele en industriële eiendom te bekom en by die Mededingingsowerheid aansoek te doen om toestemming vir sodanige oordragbedrywighede te verkry.

Bozankaya Ons maatskappy het by die Mededingingsowerheid aansoek gedoen om 'n oordragooreenkoms binne die bestek van die tegnologie-oordrag en die oordrag van intellektuele en industriële eiendomsregte wat met Automotive onderteken is, en die ontwikkelings sal met die publiek en ons beleggers gedeel word. ” Die verklaring lui.


Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar