Keltepe Ski Centre berei voor vir die winterseisoen

keltepe-ski-sentrum maak gereed vir die wintertyd
keltepe-ski-sentrum maak gereed vir die wintertyd

Fuat Gürel, goewerneur van Karabük, het die infrastruktuur- en paduitbreidingswerke ondersoek wat deur die Provinsiale Spesiale Administrasie-spanne op die pad na die Keltepe-skisentrum op die been gebring is en inligting van die owerhede ontvang het.


Met die verkondiging dat die materiaal wat gebruik moet word in infrastruktuur- en paduitbreidingswerke deur die mobiele breker en die steengroef in die Brasslik-distrik gelewer is, het Mehmet Uzun, sekretaris-generaal van die provinsiale privaatadministrasie, inligting aan die goewerneur Fuat Gürel gegee oor die werke.

Goewerneur Gürel, wat ook inspeksies by die Keltepe Ski Centre-daggeriewe doen, het die sekretaris-generaal van die Spesiale Provinsiale Administrasie Mehmet Uzun en die provinsiale direkteur vir jeug- en sport Coşkun Güven opdrag gegee om die uitvoerbaarheidsverslae op te stel deur die nodige studies uit te voer vir die uitbreiding van die parkeerterrein, die konstruksie van toilette en masjids.

Goewerneur Gürel, wat na die eksamens 'n kort evaluasie gedoen het; “Ons het die Keltepe-skisentrum in die afgelope winterseisoen as daaglikse fasiliteite in gebruik geneem, en dit is baie gewild vanaf die oomblik dat ons dit in gebruik geneem het. Wat die wintertoerisme betref, het dit die funksie getoon dat dit die nuutste fasiliteit in ons streek is, en gaste van buite die provinsie en van die omliggende stede aangebied. Ons sal die asfalt voorberei vir die infrastruktuur van die 4 km, 1.5 km in totaal, wat ons nie kon asfalt nie as gevolg van die mure wat ons by die dorpspasse gebou het met die 5.5 km-pad wat ons verlede jaar uitgebrei het. Ons spesiale bestuurspanne berei die infrastruktuur van die pad voor. As hierdie dinge gedoen word, sal ons die asfalt van die pad maak en in gebruik neem.

Ek gee regtig om vir hierdie werk wat ons gedurende hierdie moeilike tye gedoen het. Terwyl ons met al ons krag teen die coronavirus-epidemie veg, volg ons ook ons ​​projekte en werk daaraan. Ons is 'n sterk staat, 'n sterk nasie. Terwyl ons aan die een kant die epidemie beveg, volg ons ook die werk wat in ons stad gedoen moet word. Ons assosieer nie net ons Ski-sentrum met wintertoerisme nie, maar ook hoe ons dit deur die seisoen kan gebruik. Terselfdertyd beplan ons maatreëls om die probleme wat ons die afgelope seisoen ondervind het te voorkom, en wat deur ons burgers gerapporteer is.

Ek wil ons LP's bedank wat die beleggings volg wat in ons stad gemaak moet word voor die ministeries, ons bestuurders en spanne, en die bestuurders en werknemers van ons privaat administrasie. Ek wil ook ons ​​LP's en bestuurders bedank wat bygedra het tot die oprigting van die Keltepe Ski Centre van die idee tot hierdie stadium. Hopelik bring ons goeie beleggings in ons stad saam. ” hy het gepraat.

Goewerneur Fuat Gürel het die sekretaris-generaal van die Spesiale Provinsiale Administrasie, Mehmet Uzun, en die provinsiale direkteur van jeug en sport, Coşkun Güven, op die Keltepe-skisentrum en op die pad vergesel.

Hierdie skyfievertoning vereis JavaScript.Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar