KIPTAS Silivri 3de verhoog Lot-tekening

kiptas silivri verhoogtekening is gemaak
kiptas silivri verhoogtekening is gemaak

In sy toespraak tydens die KIPT Silivri 3rd Kura Lottery Ceremonie, het die president İBB Ekrem İmamoğlu die volgende oproep aan die hoofbestuurder Ali Kurt gerig: “U sal sommige van die huise wat ons aanbied, aflewer. Ons, ons landgenote van daar en hul familielede, met inagneming van die minimum loongrens in Turkye, kon ons nie eers van ons mense met 'n inkomste droom nie, kan 'n projekkonsep met inkomste huis toe neem, kondig ek Silivri 4-projek aan. Laat ons vandag baie trek en die evangelie aan hulle gesinne oorgelewer word. Volgende week; Laat ons ons mense, ons samelewing, voed met die hoop dat 'selfs in hierdie omstandighede geleenthede bereik kan word'. Dit is ons verantwoordelikheid. Hopelik sal ons volgende week deur KIPTAS hierdie goeie nuus aan ons Istanboel gee. ”


President Ekrem Imamoglu, Istanbul Metropolitaanse Munisipaliteit (IMM), het die KIPTAS Silivri Lotery Lotery Seremonie bygewoon. İBBoğlu Sekretaris-generaal İBB Yavuz Erkut, İBB President Adviseur en SözcüSü Murat Ongun, Ertan Yıldız, voorsitter van KİPTAŞ, en Ali Kurt, hoofbestuurder van KİPTAŞ, is vergesel. Kurt het die stadsrede voor die seremonie gelewer.

KURT: “TOEPASSING MET LISENSIEVERSKILLENDE VAN ELKE ANDER”
Hy het benadruk dat hulle in 'n kort tydjie beduidende vordering gemaak het en dat die Silivri 3rd Stage-maatskaplike behuisingsprojek een daarvan is. Kurt het die inligting oor die projek gedeel en gesê:

“Ons projek, wat bestaan ​​uit 1513 koshuise, 7 kommersiële eenhede, 300 moskee met 1 mense, 26 klaskamers, 4 primêre en sekondêre skole en 1 gesondheidsentrum, is in 3 stadia-ondernemings uitgevoer. In Augustus 3 het twee van ons fases met ongeveer 2019-2 persent vorder, terwyl een van ons fases met 70 persent agter die sakeplan was. As 'n span het ons hierdie fase op dieselfde vlak gebring as ons ander fases met die sakemodel wat ons binne die raamwerk van die reg ontwikkel het. Toe ons die projek die eerste keer bespreek, het ons besef dat die lisensie en implementering van die projek van mekaar verskil. Soneringsplanne is ook gekanselleer. Ons het dringend begin met die opstel van ontwikkelingsplanne. Nadat die planne van IMM goedgekeur is, het ons die wysiging van die hersieningslisensie in ooreenstemming met ons huidige projek ontvang en ons vloerverligtingstransaksies vanaf Kersfees voltooi. ”

KURT: “APRIL-MEI HANDELINGE VIR 2 MAANDE”
Kurt het gesê dat hulle van plan was om twee maande gelede in die Eurasia Show Centre in Yenikapı te skiet, en Kurt het gesê dat hulle weens die pandemie nie aan hierdie versoeke kon voldoen nie. Kurt het gesê dat hulle die reëlings getref het vir die begunstigdes wat probleme ondervind met die proses. “Ons het die betalings van April tot Mei vir twee maande uitgestel. In ons tussentydse periode in Mei het ons 'n reëling getref om in 2 gelyke paaiemente betaal te word. Ons doel met hierdie aansoek was om die las van ons burgers wat huur sowel as paaiemente betaal, te verlig. Ons is trots op die eerste korporatiewe struktuur wat ook in Turkye die aansoekproses uitbreek, ”het hy gesê.

İMAMOĞLU: “ONS HET DIE PROJEK SONDER KONFLIK GEMAAK”
İBBoğlu President İmamoğlu het gesê: “In so 'n moeilike periode en in 'n moeilike omgewing het alle KIPTAS sy noukeurigheid getoon om 'n projek voor te berei wat voorheen probleme gehad het, om dit op die mees gekwalifiseerde manier na die regte houers te hou en die kwaliteit op die hoogste vlak te hou. Ek bedank die werknemers, die algemene bestuurder, die voorsitter van die raad, al die bestuurders en natuurlik al die werkers in die veld. Toe ek die veld besoek, sien ek met my oë dat daar 'n werkomgewing geskik is vir die pandemieproses, en dat die kwaliteit van die produksie wat die begunstigdes wil hê, aan die lig gebring word. Ek was gelukkig ".

Volgens hom dat hy die projek van die begin af volg, het Imamoğlu gesê: 'Sommige van ons mense se wense en eise is ook op my agenda. Dit is 'n waardevolle punt ten opsigte van die ligging daarvan. Dit het 'n identiteit om 'n ander proses in Silivri uit te leef. Daar is iets om mense te ontstel. Daar is 'n groen veld in pamflette of mock-ups, dit het 'n proses voor ons wat glad nie gedoen is nie, maar glad nie begin het nie. Daar is 'n ontspanningsgebied hier, dit is die plig en verantwoordelikheid van IMM om die plek te verryk en dit te verryk met die vorm van 'n uitstekende park van Istanboel. '

“ONS HET VERANTWOORDELIKHEID OM ASTETIESE GEVOEL AAN DIE STAD TE VOEG”
Benadruk dat die belangrikste filosofie van KİPTAŞ is om sosiale behuising te vervaardig, benadruk İmamoğlu dat die toevoeging van 'n gevoel van estetika aan die ontwikkeling van die stad een van die belangrikste doelstellings is. İmamoğlu het daarop gewys dat dit noodsaaklik is dat staatsinstellings so 'n prioriteit en verantwoordelikheid het. Dit het so 'n missie. In 'n ander missie, egter, die konsep van sosiale behuising, mense die geleentheid om behuising te kry op inkomste in hul huisomstandighede in Turkye, 'n finansiële regulasie ook oor die vermoë om hom te gee, paaiement, so kon net droom van die mense en bied 'n behuising verkryging omgewing kan sy droom verplig het. Hierdie beginsels is belangrik vir die KIPTAS-filosofie. Die proses om modelle te skep wat verband hou met stedelike transformasie is natuurlik 'n ander dimensie. "Dit moet die vermoë hê om 'n finansieel gebalanseerde projek te produseer en die vermoë het om projekte te produseer wat kan bydra tot die stedelike transformasie en stedelike herlewing van Istanboel in 'n werklike sin."

“ONS SAL NUWE GELEENTHEDE SKEPP”
İmamoğlu het opgemerk dat die hele wêreld as gevolg van die pandemiese proses 'n gesondheids-, sosiale lewe en 'n ekonomies onrustige proses sal betree, en het benadruk dat hulle in hierdie sin optree met mobilisering. İmamoğlu het daarop gewys dat dit deesdae oorkom kan word deur 'n omgewing van solidariteit, versoening en vertroue te vestig en soos volg voort te gaan:

'Hierdie proses sal eindig, die lewe sal voortgaan. Maar instellings soos ons het die plig om mense se hoop met die regte werk te koester. Ondanks hierdie probleme is ons vermoë om werk te produseer; Ten spyte van hierdie probleme, die skep van werk; Ondanks hierdie probleme, is ons verplig om die vermoë te demonstreer om die gemak van ons werknemers te maksimeer. Ondanks al hierdie probleme, sal ons voortgaan met die verbetering van die omstandighede van ons werknemers. Ons sal nuwe werksgeleenthede skep en ons sal die hoop van sommige sektore wees met die baanbrekersstappe wat ons voorstel. ”

“VAKANSIE IS NA GESINNE VERVOER”
Na hierdie woorde het İmamoğlu sy toespraak beëindig deur die volgende oproep aan Kurt, hoofbestuurder van KIPTAS:
'U sal van die huise wat ons in Junie getrek het, aflewer. Ons, ons landgenote van daar en hul familielede, met inagneming van die minimum loongrens in Turkye, kon ons nie eers droom van ons mense met 'n minimum inkomste nie, kan 'n projekkonsep met inkomste huis toe neem, kondig ek Silivri 4-projek aan. In hierdie dae sukkel ons met ekonomiese sowel as 'n bietjie moraal. Laat ons daarin slaag om hoop vir mense te wees deur die regte manier, die regte metode, die regte model, kwaliteit en gekwalifiseerde werk te produseer. Laat ons vandag baie trek, laat ons die goeie nuus van Eid aan hul gesinne lewer. Laat ons ons mense, ons samelewing, voed in die hoop van 'Dit is moontlik om geleenthede te kry, selfs onder hierdie omstandighede', volgende week. Dit is ons verantwoordelikheid. Hopelik sal ons volgende week deur KIPTAS hierdie goeie nuus aan ons Istanboel gee. Ons vriende sal hiervoor voorberei. ”

In die teenwoordigheid van die toesprake in die 23ste notaris van Bakırköy, is 'n lotto begin. Imamoglu, Erkut, Ongun, Yildiz en Kurt het die voorname en die woonstelle wat hulle in Silivri 3rd Stage Project verdien het, bepaal deur lotte te trek.Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar