Robot Helpers kom na Mehmetçi!

mehmetcige robot helpers kom
mehmetcige robot helpers kom

Die middelklas 2de-vlak onbemande landvoertuig-projekkontrak is onderteken tussen die Presidentsverdedigingsindustrie (SSB) en ASELSAN.


President van die Presidensiële Verdedigingsbedryf. Dr. İsmail Demir: “Robotiese helpers kom na Mehmetçi! Na die prototipes van ongemanierde grondvoertuie op ligte en mediumklas 1ste vlak, het ons 'n kontrak met Aselsan gesluit vir die middelklas 2de vlak. Gewapende onbemande grondvoertuie word aan die KKK afgelewer met die projek waar Katmerciler ook 'n platformvervaardiger sal wees.

projekteer; Dit behels die ontwikkeling en massaproduksie van onbemande grondvoertuie wat in staat is om outonome gebruik, afstandbeheer, outonome gebruik, waarop wapenstelsels en ander stelsels benodig word, wat gebruik kan word vir ontdekking, toesig, teikenopsporing.

Die plek van onbemande stelsels op die gebied van verdediging en veiligheid neem dag vir dag toe. Veral in asimmetriese oorlogstoestande, is onbemande stelsels wat op land, see of in die lug kan werk en self besluit, nodig om aktiwiteite soos verkenning, toesig, intelligensie, verdediging, logistieke ondersteuning en dergelike vinnig en doeltreffend uit te voer.

ASELSAN sal wyd gebruik word op die slagvelde van die toekoms;

  • Dit kan op afstand beheer word,
  • In staat is om self besluit te neem en te implementeer,
  • Dit kan in alle toestande werk en het verskillende dimensies.

Gaan voort met die ontwikkeling en produksie van onbemande stelsels.

In ooreenstemming met hierdie doel is konsepplatforms ontwikkel om kennis en ervaring op te bou oor outonomie, bewapening van onbemande stelsels, koördinering van veelvuldige onbemande stelsels en die integrasie daarvan in bevel- en beheerstelsels, wat kritiese boustene in hierdie gebied vorm. ASELSAN het sy eerste onbemande grondvoertuig, İZCİ, en GEZGİN op die IDEF 14 International Defense Fair wat 2007 jaar gelede gehou is, bekendgestel. ASELSAN het sy tegnologiese infrastruktuur op die gebied van onbemande stelsels deur die jare vervolmaak en vennootskappe met binnelandse / buitelandse platformvervaardigers ontwikkel.

ASELSAN het soortgelyke produkte in die nasionale en hoë tegnologie gebring om aan die behoeftes van TSK op die gebied van onbemande stelsels te voorsien. In die inventaris van ons Veiligheidsmagte werk ASELSAN onbemande lug-, see- en landvoertuie (Bomb Destruction Robots) vir baie jare.Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar