OGM sal ten minste 122 gegradueerdes in die hoërskool werf

ogm sal ten minste hoërskool gegradueerde personeel maak
ogm sal ten minste hoërskool gegradueerde personeel maak

'N Advertensie is deur die Algemene Direktoraat Bosbou gepubliseer. In die aankondiging gepubliseer onder die opskrif “Ministerie van Landbou en Bosbou, Algemene Direktoraat Bosbou, 2020-aankondiging van personeelwerwings”, lui dat ten minste 122 openbare personeellede onder die hoërskool gegradueerde kandidate gewerf sal word.

AANSOEKVOORWAARDES

  • Om te voldoen aan die algemene voorwaardes vermeld in die artikel 657 van die Wet No. 48,
  • Terwyl hy in die status van gekontrakteerde personeel werk volgens die paragraaf (B) van artikel 657 van die Wet No. 4; Gekontrakteerde personeel word in werking gestel in die paragraaf (B) van artikel 1 van Wet No. 657 en met die beslissing van die Raad van Ministers van 4 en oor diegene wie se dienskontrakte verstryk het of wat aansoek gedoen het om poste in kontrakpersoneel in Aanhangsel 6.6.1978. Daar moet in ag geneem word dat die bepalings in die derde en vierde paragrawe van die aanhangsel 7 van die beginsels rakende die operasie van toepassing is. Diegene wat in hierdie poste geplaas word, sal nie aangestel word vir diegene wat nie binne die bestek van die uitsonderings wat in die derde en vierde paragrawe van die Bylae-artikel 15754 van die Beginsels vir die Indiensneming van Gekontrakteerde Personeel vermeld word, val nie.
  • Die aansoeke van diegene wat nie die gespesifiseerde kwalifikasies dra of dokumenteer nie, word nie aanvaar nie. Daarbenewens sal die kontrakte van persone wat op enige datum vals / ongeldige dokumente deur hulle uitgereik is en dat hulle 'n vals dokument opgestel het, onderhewig wees aan regstappe teen hulle, selfs al is die kontrak onderteken en die reg betaal, en hierdie fooi sal met die wettige belang vergoed word.

TOEPASSING SPESIALE TERME

  • Om 'n minimum telling van 2018 in KPSSP3 en KPSSP94 punte te ontvang, insluitend die KPSS (B) groep 60,
  • Moet nie ouer as 36 jaar wees op die laaste aansoekdatum nie,
  • Vir diegene wat gegradueer het in enige veld van instellings vir sekondêre onderwys en aansoek doen om die pos van Ondersteuningspersoneel (Bestuurder);
  • 'N C-klaslisensie het,
  • Om 'n man te wees,
  • Vir diegene wat aansoek doen vir 'n advokaatpos;
  • Om 'n prokureurslisensie te hê

Vir besonderhede van advertensie KLIK HIERWees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar