Voorsitter Insekte ondersoek die 3de stadium spoorstelselwerke

president Bocek het die toneelstelselstudies bestudeer
president Bocek het die toneelstelselstudies bestudeer

Die burgemeester van Antalya, Muhittin Böcek, het die infrastruktuurwerke op Meltem Boulevard binne die bestek van die 3de verhoogspoorstelselprojek ondersoek. Böcek, burgemeester Böcek, het inligting ontvang oor die voortgesette studies en het gesê dat die werke in die Meltem-fase binne twee maande voltooi sal wees.


Die burgemeester van Antalya, Muhittin Böcek, het die infrastruktuurwerke op Meltem Boulevard binne die bestek van die 3de verhoogspoorstelselprojek ondersoek. Böcek, burgemeester Böcek, het inligting ontvang oor die voortgesette studies en het gesê dat die werke in die Meltem-fase binne twee maande voltooi sal wees.

Die werk word voortgesit aan die 3de-treinspoorstelselprojek van die Metropolitaanse Munisipaliteit, wat Varsak met die busstasie, Antalya-opleidings- en navorsingshospitaal met die stadsentrum verbind. Die werk aan die verhoog van die Meltem-Antalya Opleidings- en Navorsingshospitaal duur voort nadat die verdieping-kruising op Dumlupınar Boulevard in gebruik geneem is. Infrastruktuur en verplasing word in die Meltem-stadium uitgevoer. Die burgemeester van die Metropolitaanse Munisipaliteit, Muhittin Böcek, het inligting van die amptenare van die kontrakteursonderneming ontvang deur die infrastruktuurwerke van die 3de verhoogspoorstelsel in die Meltem-stadium ter plaatse te ondersoek. President Insek het aangekondig dat die werk aan Meltem binne 2 maande voltooi sal wees.

560 MILJOEN TL UITGAWES GEMAAK

Volgens die burgemeester Böcek, het die werke van die Metropolitaanse Munisipaliteit in die 19 woonbuurte van 913 distrikte van Antalya voortgegaan, het die volgende gesê oor die treinstelselwerke in Meltem Mahallesi, “Dit is die besonders en grootste buurt van ons Antalya. Daar is 'n stadion aan die een kant en Antalya Opleidings- en Navorsingshospitaal aan die ander kant. Vanaf die dag waarop ons die amp beklee het, het ons tot nou toe voortgegaan met die 3de fasespoorstelsel vanaf Kepez. Ons het tot dusver 560 miljoen TL bestee. ”

JUNIE OP 7 JUNIE

Böcek, burgemeester, het gesê dat die aansluiting, wat baie belangrik is vir die Akdeniz-universiteit, op 7 Junie geopen sal word en gesê: 'Ons het die baan oorgebou. Ons voltooi die kruising op 7 Junie. Hopelik sal ons die afdeling na Antalya Opleidings- en Navorsingshospitaal oor twee maande voltooi het. Aan die ander kant, by Meltem, wat ook een van die grootste buurte van Antalya is, het ons beide die rioolwater en die waterkoste by hierdie geleentheid vernuwe. ”

Die Citizen het om verskoning gevra

President Böcek het die kontrakteursonderneming en die werknemers bedank: 'Natuurlik het ons probleme met hierdie uitdagende pandemieproses. Ons doen vinnig wat hier gedoen moet word teen elke uitdaging. Ons het ons burgers ontstel. Ons vra ons burgers om verskoning vir hierdie ongerief. As hierdie dienste nie gelewer word nie, kan ons nie na die Antalya-opleidings- en navorsingshospitaal kom nie. Ons burgers van Kepez, wat die grootste distrik van Antalya is, sal met 'n treinstelsel na ons Antalya-opleidings- en navorsingshospitaal kom. ”

OM TE VOLTOOI TOT DIE EINDE VAN DIE JAAR

Met die klem daarop dat die treinstasie by die ingang van die busstasie 28 meter onder is, het burgemeester Böcek verklaar dat die busstasie binne 6 maande voltooi sal wees en dat die burgers die busstasie met 'n ligte spoor vanaf elke streek sal bereik. In die lig van die feit dat die werk by Meltem einde hierdie jaar voltooi sal wees, het President Insect gesê dat die kontrakteursfirma steeds dag en nag daarvoor werk.

Na die ondersoek het president Insek die taxiewinkelaars op Meltem Boulevard besoek en gesels. President Böcek het ook die Ramadan-vakansie van die winkeleienaars gevier.Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar