Tender vir die nuwe busstasie van Trabzon

tender vir die nuwe motor van Trabzon
tender vir die nuwe motor van Trabzon

Die tender van die nuwe busstasie, wat deel uitmaak van die projekte wat die burgemeester van Trabzon, Murat Zorluoğlu, heg, word beplan om aan die einde van Mei te begin. Na verwagting sal die nuwe terminale einde 2021 op sy nuwe plek dien.


Die busstasie, wat al jare lank deur die mense van Trabzon vernietig wil word en 'n bloeiende wond geword het, sal uiteindelik 'n uitsig hê wat by die stad pas. Die volgende stellings oor die besonderhede van die projek is deur die direktoraat vir wetenskaplike aangeleenthede van die Metropolitaanse Munisipaliteit gebruik: 'n Nuwe projek vir busterminale is ontwerp om mense te voorsien van die mense van Trabzon en die terminale waar hulle die terminale as tussenstop sou gebruik, aangesien die bestaande busterminal nie mettertyd in die toenemende behoefte kon voorsien nie.

VERKEERSVRYSTELLING IN DIE STEDELIK

Die doel is om die verkeer in die stad te verslap met die nuwe terminale projek wat op die erf van 30.144,85 m² op Anadolu Boulevard, distrik Ortahisar, Sanayi Mahallesi, geleë is. Met die nuwe slim aansluitingsreëlings van die snelweë word beoog om die verkeersdigtheid van die stad te verminder en om diens te lewer op 'n ononderbroke vervoer-as in die oos-wes-, noord-suidlyn. Die gebou met 'n totale konstruksie-oppervlakte van 9.259,07 m² het busplatforms vir 28 voertuie en 'n wagarea van 1.863,23 m². Die belangrikheid van die gebou se verhouding met die stad is belangrik, en die plan was om Değirmendere in die weste te rehabiliteer, en die omliggende gebiede, wat ledig was, is opgeneem in die landskapontwerp met die H. Nazif Kurşunoğlu-moskee in die noorde.

BEPERKING VAN VOERTUIGLAS AANGE

Die pakkie is in twee gebiede in die nedersetting ondersoek, en die noord- en oostekant wat aan die stad gekoppel is, was gereserveer vir inkomende gebruikers, terwyl die suid- en westekant na die stroom aan die bus- en dienssirkulasie oorgelaat is. Openbare vervoer is aan die gebied voorsien met stadsbus- en minibustappies op Anadolu Boulevard. Die intercity-busplatforms en die 16-voertuig-Gümüşhane-diensarea-ingange is vanaf Ayakkabçiler Sitesi-straat, in die suide van die gebou, voorsien. Daarbenewens is dit daarop gemik om die voertuiglading op die ringpad te verminder deur die taxistandplaas te koppel aan die sekondêre passasiersas wat geskep word tussen Ayakkabçiler Sitesi-straat en Anadolu Boulevard met 'n privaat voertuig vir 104 voertuie en 'n parkeerterrein vir 20 voertuie.

DOEL OM ENIGE BEHOEFTES TE BEANTWOORD

'N Deurdringende en ruim struktuur is ontwerp om die gemengde, vermoeiende en somber lug wat deur die busterminale gelaat word, te verander, en dit was bedoel om 'n beeld te skep in die gedagtes van die gebruikers wat in die stad gekom het met die ikoniese dakbedekking wat van twee punte op die grond trap. Boonop het die gebou 'n plek in stedelike geheue gehad deur die dakvorm in verskillende projeksievoorstellings te gebruik. Die gebou, wat 'n vloeroppervlakte van ongeveer 5.000 vierkante meter het, bevat vervoer- en dienseenhede, asook ongeveer 1.200 vierkante meter verhuurbare kommersiële gebiede en 800 vierkante meter kantooreenhede. Om gebruikers gemaklik te laat reis, word 'n deurlopende en duidelike passasiersas tot by die busplatforms met die landskap bepaal. Dit is gevoer met kommersiële eenhede soos kafeteria, buffet, kapper en ontspanningsareas rondom hierdie as. Dit is dus bedoel om in alle behoeftes te voorsien van gebruikers wat kort, medium en lang tyd in terminale deurbring.

DIT SAL 'N AUTOGAR GESKIK WORD VIR TRABZON

Volgens die burgemeester van die Metropolitaanse Munisipaliteit Murat Zorluoğlu, het gesê dat die projekwerksaamhede van die nuwe busstasie wat in Trabzon voltooi moet word, 'n belangrike probleem was wat die afgelope paar jaar die bloeiende wond van die stad geword het. Soos u weet, kan die huidige busstasie nie in die behoefte voorsien nie, maar dit pas nie by Trabzon as beeld nie. Die hernuwing van die busstasie wat 40 jaar gelede gebou is, was een van ons beloftes van keuse. Sodra ons die amp beklee het, het ons 'n lokalisering gemaak. Ons sal die busstasie vanaf die huidige ligging skuif na die gebied waar Galerciler Site en ons Science Works werk. Op hierdie stadium het ons ons projekwerk voltooi, wat die eerste stap is om 'n stadsvriendelike terminale te maak. Ons wil 'n moderne busstasie bou wat sal voorsien in die behoeftes en pas by Trabzon. Ons beoog om aan die einde van 2021 na ons nuwe busstasie te verhuis. ”

Hierdie skyfievertoning vereis JavaScript.Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar