TÜBİTAK sal 9 deurlopende werkers werf

Tubitak sal voortdurend vir die werkers werk
Tubitak sal voortdurend vir die werkers werk

TÜBİTAK werf 9 permanente werkers in Kocaeli. 'N Paar spesiale voorwaardes word vir die aansoekers vereis. Aansoeke moet op die laatste teen 27 Mei, 17.00:XNUMX gedoen word. Aansoeke word nie aanvaar nie, behalwe vir aansoeke wat via die "Job Application System" gedoen word.

ALGEMENE VOORWAARDES WAT IN KANDIDATE GESOEK MOET WORD


a) Verbode van openbare regte.

b) Dit het nie die reg om deel te neem aan die onderhoud binne die bestek van die aankondigings genommer TBTK.BİLGEM.UEKAE.2019-2 en TBTK.BİLGEM.UEKAE.2019-3.

c) Hy het nie die siekte of 'n aansteeklike siekte wat kan voorkom dat hy voortdurend sy plig uitvoer nie.

d) Afgesien van nalatige misdade, word misdade vertaal in alternatiewe sanksies vir korttermyn gevangenisstraf en uitgestelde bepalings anders as dié hieronder gelys; Selfs al is hulle langer as ses maande gevangenisstraf opgelê of vergifnis, word hulle gekonfronteer met beledigings, bedrog, omkoping, diefstal, gekwalifiseerde diefstal, bedrog, bedrog, misbruik van vertroue, bedrieglike bankrotskap of bedrog en waardigheid, met misdade teen die veiligheid van die Staat, die grondwetlike bevel en die werking van hierdie bevel. nie skuldig bevind word aan misdaad of smokkelary nie, wanvoorstelling van amptelike tenders en ambagte, die geheim van die taak, misdade teen staatsgeheime bekend gemaak het. Geen lidmaatskap, verbinding of kontak met die struktuur, formasies of groepe te hê binne die bestek van die dekreetwet 667 of die strukture, formasies of groepe wat deur die Nasionale Veiligheidsraad besluit word om teen die nasionale veiligheid van die Staat op te tree nie.

e) Kandidate moet 'n gemiddeld van die gradeplegtigheid van ten minste 4,00 uit 2,50 hê. (By die omskakeling van die graadpuntgemiddeldes van die kandidate wie se universiteitsgraderingstelsel in die stelsel van 100 is, word die voorsieningstabel vir die grade in die stelsel van 4 in die stelsel van 4 gebruik).

AANSOEKPROSES

a) Om aansoek te doen vir die advertensie “www.bilgem.tubitak.gov.t is'U moet by die werksaansoekstelsel registreer. (As u 'n CV vir die aansoek skep, moet alle dokumente elektronies by die stelsel gevoeg word en die aansoek moet gedoen word deur die verwysingskode te kies). Aansoeke word nie aanvaar nie, behalwe vir aansoeke wat via die werksaansoekstelsel gedoen word.

b) Aansoeke moet nie later nie as 27 / 05 / 2020: 17: 00 ingedien word.

c) Aansoeke word geëvalueer aan die hand van die verwysingskode vir advertensies. Kandidate kan aansoek doen deur die verwysingskode in die werksaansoekstelsel te kies. Aansoeke sonder om 'n verwysingskode te kies, sal nie oorweeg word nie.

d) Volgens die artikel (e) van die “Algemene voorwaardes waarna kandidate gesoek moet word”, word tien keer meer as die aantal personeellede wat gewerf word na die onderhoud genooi. As daar ander kandidate is met dieselfde telling as die laaste kandidaat, word hulle genooi vir 'n onderhoud.

e) Kandidate sal geëvalueer word volgens die verklaring wat hulle tydens hul aansoeke in die werksaansoekstelsel ingevoer het, en as die inligting wat ingevoer is, verkeerd is of een van die volgende dokumente ontbreek, sal die aansoek ongeldig geag word.

  • Huidige CV (u CV moet voorberei word met 'n foto, met Turkse, Turkse ID en telefoonnommers).
  • Geassosieerde Graad of Uittreksertifikaat.
  • YÖK Alumni Sertifikaat (internetafdruk met e-bestuur en kontrolekode).
  • Associate's Transcript.
  • Werksdokument en versekeringsdiensdokument van kandidate met ervaring
  • Dokument wat die militêre status toon.

Opmerking: alle verwikkelinge en aankondigings oor die proses is beskikbaar op die webwerf van ons instelling (www.bilgem.tubitak.gov.tr ​​/ http://www.tubitak.gov.tr) aangekondig word.

Vir besonderhede van advertensie KLIK HIERWees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar