Voertuigdigtheid sal met die kruising van die somer verminder word met brugkruising

President Ekrem Yüce het gesê dat die nuwe dubbelpad- en brugwerk wat die oorgang van Sebahattin Zaim-boulevard na Serdivan moontlik sal maak, voortgaan, maar ook die toekomstige bevolkingsprojeksie van ons stad oorweeg. Ons versterk ons ​​vervoernetwerk met nuwe dubbele paaie en bied gemaklike vervoer met asfalt- en betonpaaie. Terselfdertyd sal ons ons werk voltooi om die intensiteit wat op sekere ure in 'n kort tyd ondervind word, te voorkom. ”


Ekrem Yüce, burgemeester van Sakarya, het gesê dat die voertuigbrug en dubbele padwerke wat die oorgang van Yenikent na Serdivan moontlik maak, op volspoed voortgaan. President Yüce het verklaar dat 60 persent van die werke voltooi is, 'ons sal die digtheid van voertuie by die somerkruising met die Köprülü-pas verminder.'

Vervoer kom na beter plekke

President Yüce het oor die werk in die streek gepraat, 'ons brug- en dubbelpadwerk wat die deurgang vanaf Sebahattin Zaim Boulevard na Serdivan Süleyman Binekstraat moontlik maak, duur vinnig voort. Terwyl ons stappe neem in die rigting van vervoer, oorweeg ons ook die toekomstige bevolkingsprojeksie van ons stad. Ons versterk ons ​​vervoernetwerk met nuwe dubbele paaie en bied gemaklike vervoer met asfalt- en betonpaaie. Hopelik sal ons ons werk binne 'n kort tydjie voltooi, wat 'n groot gemak sal wees in die oorgang na Serdivan, en ook die intensiteit van die somerverbinding op sekere ure sal voorkom. ”

Brugstudies gaan voort

In die verklaring van die Direktoraat van Wetenskapsaangeleenthede: “Ons het begin met ons werk vir die brug wat ons gebou het op die Çark Creek, wat voertuigoorgange van Sebahattin Zaim Boulevard na Serdivan moontlik sal maak. Die grondverbetering en verveelde stapels van ons pad, waarvan die brugpote voltooi is, is gemaak. Die betonfondasies aan die brugkante en brugfundasies en kopbalke is voltooi. Ons sal begin met ondergrondse werke vir fietse en voetgangers by die brugingang in die ontspanningsgebied. Uiteindelik sal die brug in plaas van balke geplaas word en die dek gebou word. Dan sal dit, met die aanleg van die aansluitingsweg, vir verkeer oopgestel word. ”Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar