Wanneer begin die treine?

wanneer sal trein begin
wanneer sal trein begin

TCDD Tasimacilik beplan om die High Speed ​​Train (YHT), streeks trein- en buitetreindienste, wat weens die uitbreek van die coronavirus opgeskort is, in Junie weer te begin indien daar geen veranderinge sou wees nie.


Sommige reëls is vir die 'oorgangstydperk' ingestel. Gevolglik sal treine passasiers met 50 persent kapasiteit dra. Ongemaskerde passasiers sal nie na treine vervoer word nie. Passasiers kry vooraf kaartjies. Dit sal net op die sitplek sit wat hulle gekoop het. Hy sal nie in 'n ander sitplek kan reis nie. Daar is geen verandering in kaartjiepryse nie. Daar sal ontsmettingsmiddels op die treine wees.

Hier is die nuwe reëls wat op treine toegepas moet word

Sommige reëls is van toepassing in die "oorgangstydperk". Dit is soos volg:

  • YHT's sal passasiers met 50 persent kapasiteit dra.
  • Ongemaskerde passasiers sal nie na treine vervoer word nie. Passasiers moet met hul maskers kom.
  • Passasiers kry vooraf kaartjies. Dit sal net op die sitplek sit wat hulle gekoop het. Hy sal nie op 'n ander sitplek kan reis nie.
  • Daar is geen verandering in kaartjiepryse nie.
  • Treine sal ontsmet word.

Treine het leë sitplekke vir gesondheid agter die waens "

“Die treine werk ook met 50 persent kapasiteit. Daar sal leë sitplekke vir gesondheid agter wees. Finansiële en sielkundige ondersteuning is nodig vir die burger om aan die nuwe tydperk gewoond te raak. Dit is nodig om opofferings te maak om dit te herwin. Volgens navorsing is die lugredery nie in staat om die Januarie-syfers in hierdie seisoen volgende jaar te haal nie. Daar is soortgelyke figure op die trein. Die lewe van die nasie sal nou verander.

Turkye Railway Map

Wanneer begin YHT-ekspedisies?

Hy het gesê dat die treine se sitplekke so ingerig was dat hulle die afstande tussen die sitplekke kon aanpas volgens die veranderende maatskaplike afstandreëls na die YHT Coranavirus wat deur TCDD Taşımacık AŞ bedryf is. Die kaartjieverkope vir YHT-vlugte, wat middel Junie begin, sal weer op die internet verskyn.

Kaart van Turkye Fast Train1 Kommentaar

kommentaar